Opinie o superauto24

3.6 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 282
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Jarecki
link | zgłoś
2018-04-11
*.77.40.*
Co sie dzieje na stronie w samochodach użytkowych tylko dwie sztuki. Jakieś problemy czy lepiej szukać innych ofert!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojt
link | zgłoś
2018-04-03
*.211.45.*
Witam, właśnie odebrałem samochód kupiony za pośrednictwem superauto24 z Chorzowa. Polecam, od pierwszego kontaktu do zakupu auta 3 tygodnie, auto spełniło wszystkie oczekiwania i deklaracje. Cena jaką mi wynegocjowali była lepsza niż u mojego lolalnego dealera. Dobrzy są :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz Wełna
link | zgłoś
2018-03-27
*.11.102.*
Polecam serdecznie! U mnie wszystko przebiegło sprawnie, auto zgodne z umową, cena najlepsza, załatwili za mnie wszystkie formalności, przyjechali podpisać umowę i na odbiór auta zawieźli. Nie rozumiem niektórych opinii, bo albo klienci mają mega pecha, albo frustraci życiowi wylewający pomyje n [rozwiń/zwiń]
pełna obsługa, niska cena auta, full serwis
kilku doradców do kontaktu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcan
link | zgłoś
2018-03-27
*:0:0:*
Kupiłem tym razem Fiata Ducato a poprzednio Octawkę na firmę i jestem b.zadowolony - szybko, dobre rabaty, nie musiałem nigdzie chodzić bo wszystko na telefon i e-mail a umowę specjalnie przyjechali do mnie podpisać.Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2018-03-26
*.10.99.*
Super obsługa, wszystko konkretnie, szybko.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Karolina
link | zgłoś
2018-03-26
*:91ff:fee2:*
Pamiętanie o Kliencie, szybki kontakt.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SUPER AUTO
link | zgłoś
2018-03-26
*.11.102.*
Wszelkie zastrzeżenia do przeprowadzonej z nami transakcji prosimy o opisać i przesłać na adres [email protected] lub zapraszamy do bezpośredniego kontaktu telefonicznego. Postaramy się jak najszybciej powrócić do Państwa z odpowiedzią, czego ten portal, niestety, nie umożliwia. Ponadto w t [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2018-03-24
*.254.183.*
Oszuści!!
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2018-03-24
*.254.182.*
Maciej Fryger wyjął mi całą opinie z ust!! Omijać tych pseudo dealerów z daleka. Ponad miesiąc czekam na auto i dalej echo!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2018-03-24
*.254.182.*
Dramat!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Klient
link | zgłoś
2018-03-23
*:0:0:*
Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt, indywidualne doradztwo, załatwiają wszystko. Profesjonale podejście pana Patryka. Bardzo polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2018-03-23
*.11.102.*
Jestem zdowolony wszystko przebiegło pozytywnie.
finansowanie i samochód w "jednym"
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej Fryger
link | zgłoś
2018-03-22
*.190.141.*
Gdy juz na wlasna reke zalatwilem wszystkie formalnosci i spelnilem wszystkie zachcianki finansujacego zapanowala martwa cisza. Drodzy formumowicze, dzis po konsultacji z radca prawnym postanowilem wytoczyc proces firmie superauto 24. Mysle ze moj przypadek SKUTECZNIE ODWIEDZIE TYCH LUDZI OD SWIADCZ [rozwiń/zwiń]
SKUTECZNIE PRZEKONUJA BY WPLACIC ZALICZKE
SKUTECZNIE PRZEKONUJA ZE TO BYL BLAD
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...