Opinie o superauto24

3.0 - poziom obsługi
3.1 - jakość usług / cena
3.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 131
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
piotr
link | zgłoś
2017-03-13
*.25.164.*
a no i tutaj na tym forum są ludzie którzy mają problem z tą firmą a na ich stronie 1774 pozytywy z kąd oni to biorą ??? ja nigdy nikogo nie oczerniłem pierwszy raz pisze negatywny komentarz ale chce pokazać że coś nie do końca tu jest jasne na tej stronie są ludzie którzy nie polecają tej firmy a u [rozwiń/zwiń]
mmmm
hehe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
piotr
link | zgłoś
2017-03-13
*.25.164.*
witajcie ta firma to totalne dno jak widzę komentarze na ich stronie chce mi się płakać ponieważ negatywnych opinii nie dodają na swój temat, zamawiałem u nich auto dość nie typowe obdzwoniłem prawie całą polske znalazłem 3 egzemplarze cena auta średnio 148 tys dzwonie do super auto konsultant mówi [rozwiń/zwiń]
mmmm
jak w opisie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr Błaszczak
link | zgłoś
2017-03-10
*.195.92.*
W moim przypadku, zakup auta bezproblemowy. Czytałem negatywne opinie na tym portalu i muszę przyznać, że miałem niezłego "stracha", jak się okazało niepotrzebnie. Po namyśle stwierdziłem, ile taka firma mogła by funkcjonować na rynku oszukując klientów? Ile mogliby zarobić na zaliczkach? Kupiłem u [rozwiń/zwiń]
Ceny aut, kompetentny personel, dobry kontakt
nie ma się do czego przyczepić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tom_Brady
link | zgłoś
2017-03-09
*.99.120.*
Umowa z firmą Superauto24 jest bardzo prosta i jeżeli ktoś twierdzi, że firma kręci i próbuje was wciągnąć w jakiś szemrany interes to proponuję skupić się, nad przeczytaniem umowy, która zwiera kilka punktów i jest zaledwie jednostronna. Zakupiłem samochód marki Audi w Superauto24, odebrałem u deal [rozwiń/zwiń]
Szybkość transakcji, wygoda, dobre ceny aut
Nie stwierdziłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Linex
link | zgłoś
2017-03-04
*.65.178.*
Ludzie jak piszecie te negatywy,to dlaczego jeszcze policja ich nie złapała.To nikt z was nie szedł na policję to zgłosić? Ja zostałem ich klientem. Zobaczymy jak coś będzie nie tak zgłoszę sprawę na policję ,do sądu ich podam i zadzwonię do uwagi TVN i do innych telewizji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ixwbq
link | zgłoś
2017-03-03
*.11.102.*
Bnrcxn lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Vkljr
Bfhuu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2017-02-13
*.116.237.*
Uważajcie ną tą firmę w momencie pojawienia się problemów chowają głowę w "piasek" nie odbieranie telefonów.Po zakupie w dniu odbioru auta miałem otrzymać zwrot zaliczki oraz opony zimowe w dniu odbioru auta nie było ani jednego ani drugiego jak postawiłem sprawe na ostrzu noża zgodzili się wypłacić [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
CARTMAN
link | zgłoś
2017-02-10
*.254.129.*
Witam,nigdy nie pisałaem na zadnym innym forum zadnych pozytywny i negatywnych opinie bo nie musiałem Ta opinia jest zdecydowanie jak najbardziej negatywna-POTWIERDZAM W 100% ,ZE OPISANE PRZEZ INNYCH SYTUACJE ODNOSNIE ZAKUPY,WYBORU AUTA,NIE ODDAWANIE ZALICZEK to prawda-moja sytauacja łudzaco podo [rozwiń/zwiń]
Dobra ściema
Niekompetacja,kretactwo,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesiek
link | zgłoś
2017-01-20
*.0.67.*
Zdecydowalem się na zakup mimo zlych opinii które tu były, zaufalem tym pozytywnym, które także tu są i osobiście się nie zawiodłem. Jestem zadowolony bo dostałem zarówno swojego Forda o kilka tysięcy taniej i Panowie z superauto załatwili za mnie prawie wszystkie formalności. Leasing jest porównyw [rozwiń/zwiń]
Załatwiają formalności w jednym miejscu, niższa cena auta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur z Katowic
link | zgłoś
2017-01-19
*.146.19.*
Pisze ta opinie jako ich staly klient. Kupilem u nich juz 3 auto. Za kazdym razem dobra cena. Co do terminów przy Hyundaiu obsunelo sie o tydzien. Rozmawiam z tym samym chlopakiem od poczatku wspolpracy. Sam pracuje jako przedstawiciel i wkurza mnie ta fala hejtu...
Solidnie i tanio
Czasem ciezko się dodzwonić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew Horodyski
link | zgłoś
2017-01-19
*.99.120.*
Nie wiem skąd te opinie na temat tej firmy. dla mnie 100% ok!
dobre rabaty i ceny
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2017-01-18
*.254.224.*
Ludzie czytajcie opinie bo ta firma to krętacze i oszuści. Potwierdzam to co piszą inni niezadowoleni. Biorą od klienta zaliczkę i jak się nie zgodzisz na zawyżony leasing lub kredyt to możesz zapomnieć o swoich pieniądzach. Takie działanie nadaje się tylko do prokuratury. Oszuści jakich mało. Pozyt [rozwiń/zwiń]
bardzo tanie auta
oszukują klientów na leasingu/kredycie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2017-01-03
*.67.65.*
UWAGA to oszuści! Pobiorą zaliczkę i można zapomnieć o jej zwrocie. Cały myk polega na tym, że zwabiają klienta ceną auta tańszą niż gdzie indziej pod warunkiem, że u nich weźmie się finansowanie. Później dopisują sobie tak wysoką prowizję od firmy leasingowej, że nikt o zdrowych zmysłach nie podpis [rozwiń/zwiń]
Oszuści - nie wpłacać im żadnych pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?