Opinie o superauto24

3.4 - poziom obsługi
3.5 - jakość usług / cena
3.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 177
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Stanisław
link | zgłoś
2017-10-02
*.254.177.*
Jestem zadowolony z zamówienia jakie złożyłem w superauto. Samochód do produkcji miał być w ciągu trzech miesięcy auto było już po miesiącu. Oferta leasingu w porządku, panowie zadbali o mnie w 100%.
Terminowość, wygoda, dobre ceny
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2017-10-02
*.11.102.*
Współpraca z firmą przebiega bez zastrzeżeń od pierwszego zakupu w lutym. Teraz będę zamawiał auta do wypożyczalni i również jestem w kontakcie z firmą w sprawie załatwienia samochodów.
Profesjonalne podejście do klienta, szeroka oferta pojazdów w dobrych cenach
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
robert
link | zgłoś
2017-09-29
*.11.102.*
Szybko, sprawnie i na temat. Nie spotkałem się z brakiem kontaktu, na maila zawsze otrzymałem odpowiedź. Samochód do odbioru miał być w ciągu dwóch tygodni i w ciągu dwóch tygodni go odebrałem.
szybkość, zakup bez wychodzenia z domu
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebastian
link | zgłoś
2017-09-25
*.0.84.*
Firmę polecił mi znajomy, który za pośrednictwem Super auto kupil juz 3 samochody. Postanowiłem zadzwonić i po godzinie otrzymalem rabat na opla astre 5 tys wyzszy niż u lokalnego dealera. Pan Daniel zawsze odbieral telefony a jak nie mógł to oddzwanial, nawet w niedzielę. Także jestem bardzo zadowo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2017-09-21
*.146.99.*
P Kamil S. Pomaga na każdym etapie transakcji dostałem namiar od znajomego Kupiłem 2 pojazdy i będę polecał dalej!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2017-09-17
*.179.85.*
jestem super zadowolony!! od początku, handlowiec świetnie wykonał swoją pracę, przede wszystkim DORADZIŁ, plusem u nich jest to że nie muszą wciskać jednej marki, do tego stopnia że handlowiec doradził mi tańszy samochód od tego po który zadzwoniłem! chłopaki z finansowaniem zrobili to co inni mówi [rozwiń/zwiń]
są dostępni 7 dni w tygodniu nawet o nieludzkich godzinach, duże kompetencje każdego pracownika
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michalina
link | zgłoś
2017-09-16
*.11.102.*
Wczoraj odebrałam pierwszy samochód kupiony w SuperAuto24. Nalegałam na szybki odbiór, zostałam zapewniona, że całość nie potrwa dłużej niż 4dni robocze. Miałam obawy przed wpłacaniem zaliczki po wyczytanych opiniach o niezwracaniu pieniędzy długo po odbiorze. Jednak Panowie z SuperAuto24 wywiązali [rozwiń/zwiń]
Komunikatywność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Brutus
link | zgłoś
2017-09-16
*.11.102.*
Pomimo wielu opinii na temat Firmy SuperAuto24 postanowiłem 'zaryzykować' i zadzwoniłem do handlowca w sprawie Mazdy, którą firma oferowała ponad 3tys taniej niż miejscowy dealer! Ku mojemu zdziwieniu handlowiec miał obszerną wiedzę na temat sprzedawanych samochodów, doradził w wyborze samochodu. Ot [rozwiń/zwiń]
Szybkość zakupu, miła, konkretna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SUPER AUTO
link | zgłoś
2017-09-15
*.11.102.*
@Jarek - proszę o kontakt telefoniczny 660 753 155 w poniedziałek, celem ustalenia jakiego tematu opis dotyczy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2017-09-15
*:9e5d:5684:*
Ogólnie czytając poprzednie opinie myślałem ze nie jest to prawda. 1. Dopóki nie wpłaciłem zaliczki to Panowie z superauto potrafili codziennie po kilkanaście razy wydzwaniać i załatwiać. Po wpłaceniu zaczęło się przeciąganie terminu odbioru samochodu - chociaż ten miał być od ręki. Abstrahuje od t [rozwiń/zwiń]
Na ten moment mydlane obietnice
Jak wyżej / plusow na en moment nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SUPER AUTO
link | zgłoś
2017-09-14
*.11.102.*
@ja - bardzo prosimy o kontakt telefoniczny w celu wyjaśnienia sytuacji tel. 660 753 155, bowiem opinia ma charakter anonimowy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja
link | zgłoś
2017-09-13
*.0.81.*
Nie polecam po podpisaniu umowy okazuje sie ze auta nie ma a mialo stac na placu juz 2 miesiace jak nie oddaja zaliczki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2017-09-11
*.134.6.*
Wrzystko przebiegło bez problemów. Polecam wszystkim i dlatego piszę tę opinię, bo nie mogę uwierzyć we wszystkie te opinie negatywne - ile jadu jest w ludziach, widać to szczególnie w Internecie.No cóż .. kompleksy chyba.
Fachowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?