Opinie o superauto24

3.5 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 236
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
ACL
link | zgłoś
2018-01-13
*.63.32.*
Zdecydowanie odradzam komukolwiek współpracę z tą firmą. Decydując się na zakup auta przez Superauto24 widziałem już inne negatywne opinie w internecie. Byłem jednak przekonany, że pisała je jedna osoba zawiedziona współpracą z tą firmą. Myliłem się i przychylam się do wszystkich negatywnych opinii, [rozwiń/zwiń]
brak
cała masa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KP
link | zgłoś
2018-01-05
*.15.39.*
Kupiłem już drugi samochód przez Super Auto i nie miałem nigdy problemów z tą firmą. Byłem bardzo szybko i sprawnie obsłużony i dużo zawdzięczam osobie od leasingu. Dziękuję i polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Czip
link | zgłoś
2018-01-05
*.220.101.*
Profesjonalna obsługa powinna zadaowolić każdego klijenta. Polecam gorąco tą firmę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Raf
link | zgłoś
2018-01-05
*.170.197.*
Super kontakt. Całość transakcji przebiegła w jak najlepszym porządku.POLECAM!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tucson
link | zgłoś
2018-01-05
*.222.127.*
UWAGA na tą firmę. Zwykli oszuści który zwlekali mnie 3 miesiące z zakupem.W końcu okazało się że auta nie mają. Do dziś nie otrzymałem pieniędzy.vNie dajcie się zwieść, tego rodzaju zakupy tylko w autoryzowanych salonach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2017-12-30
*.146.235.*
Jak najbardziej polecam zakup aut przez ta firme. Obsluga podchodzi idealnie do obslugi klienta, szybkie zalatwienie spraw z dokumentami i rej. Auta. Polecam !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ann
link | zgłoś
2017-12-29
*.31.172.*
Miła obsługa i kontakt, no i atrakcyjna cena auta.
dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2017-12-29
*.188.86.*
Kupiłem kolejny samochód w tej firmie i muszę stwierdzić,że firma trzyma poziom. Cieszy mnie to, bo prowadzę firmę transportową i planuję kolejne zakupy samochodów a taka forma współpracy bardzo mi odpowiada.
kompleksowość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ac
link | zgłoś
2017-12-29
*.63.32.*
Zdecydowanie odradzam komukolwiek współpracę z tą firmą. Decydując się na zakup auta przez Superauto24 widziałem już inne negatywne opinie w internecie. Byłem jednak przekonany, że pisała je jedna osoba zawiedziona współpracą z tą firmą. Myliłem się i przychylam się do wszystkich negatywnych opinii [rozwiń/zwiń]
brak
cała masa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymon
link | zgłoś
2017-12-27
*.172.193.*
Wszystko OK!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2017-12-22
*:0:0:*
Jesteśmy bardzo zadowoleni ze sprawnej i profesjonalnej obsługi oraz cennych porad pracowników superauto24.com. Doceniamy przewóz w miejsce odbioru auta. Wszystko super!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2017-12-17
*.146.169.*
Masakra, na aukcji auto dostępne od ręki w rzeczywistości 1,5 miesiąca oczekiwania. Odbiór auta podpisany 3 tygodnie przed dostarczeniem samochodu. Nie polecam. W salonie dostaniecie te same rabat a leasing nie 110?% a 101%
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2017-12-14
*.254.79.*
Stała współpraca, profesjonalne podejście do Klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...