Opinie o superauto24

3.6 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 260
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ad123
link | zgłoś
2018-02-14
*.10.104.*
Szybko i rzetelnie przebiegła cała transakcja.Obsługiwało mnie kilka osób, ale każda była kompetentna i zaangażowana.Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena
link | zgłoś
2018-02-13
*.247.72.*
Wszystko OK.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Woo
link | zgłoś
2018-02-13
*:0:0:*
Pełen luzik. Super cena auta i finansowanie OK.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2018-02-10
*.99.76.*
Bylem w tej firmie w Chorzowie w piatek 09.02.2018 chcialem kupic cztery busy Opel Vivaro .Czytajac opinie w internecie nie dojdzie do tej tranzakcji.Dziekuje za komentarze na temat tej firmy i współczucia dla poszkodowanych klientów.Pozdrawiam Marcin.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Z87
link | zgłoś
2018-02-09
*:0:0:*
Najlepsze ceny aut. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Mirek
link | zgłoś
2018-02-09
*.220.101.*
Jestem zadwolony,ze trafiłem do Super Auto, bo najem samochodu okazał się dla mnie dobrą alternatywą do leasingu. Dziękuję raz jeszcze Panu Mateuszowi,że poświęcił mi tak dużo czasu. Polecam z czystym sumieniem superauto24.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2018-02-08
*.19.167.*
Ofertę samochodu otrzymałam atrakcyjną cenowo, a kredyt był na przyzwoitych warunkach, jednakże trochę mnie zmroziło, gdy się dowiedziałam,że samochód mam odebrać u dealera w Olsztynie a mieszkam w Opolu... Jednakże nie musiałam organizować transportu, bo zostałam zawiezionado dealera :) No cóż dla [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AAA
link | zgłoś
2018-02-06
*.15.49.*
Szybko, sprawnie, miło. Tak przebiegała transakcja i takie mam odczucia po zakupie auta. Auto odebrałem u dealera oczywiście i musiałem w tym celu przyjechać do Super Auto do Chorzowa aż Zielonej Góry, ale potem jeden z Panów zawiózł mnie na odbiór do salonu w Krakowie. Wszytko było OK.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2018-02-06
*.74.20.*
Czytając wszystkie opinie, dochodzę do wniosku ze pozytywne komentarze są dodawane przez osoby zaufane firmie, gdyż szukanie i wystawianie opini następuje tylko po negatywnym przebiegu sprawy, a tu mamy pozytywne opinie tuż po wyjechaniu nowym autem z salonu, zanim jeszcze sie nacieszymy nowym autem [rozwiń/zwiń]
Brak
Jak powyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iwo86
link | zgłoś
2018-02-03
*.41.19.*
Ostrzegam wszystkich potencjalnych klientów , przygotujcie się na niemiłe niespodzianki , nie wierzcie we wszystko co mówią konsultanci , a najlepiej omijajcie z daleka takie "firmy ".
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Adam
link | zgłoś
2018-02-02
*.179.211.*
Jestem zadowolony z obsługi po odbiór samochodu zostałem zawieziony na miejsce do salonu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JACEK
link | zgłoś
2018-02-02
*.15.39.*
Ogólnie jestem zadowolony. Wysoko oceniam "kontakt" z Klientem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
niedoszly klient
link | zgłoś
2018-02-01
*.134.181.*
BANDA OSZUSTÓW!!! Klamią i nic sobie z klienta nie robią! OSZUKALI mnie na tysiąc złoty zaliczki,ale tak tego nie zostawię. Może zgłosić tą sprawę w mediach? Niech im się wezmą za tyłki. NIKOMU NIE POLECAM. Kupujcie swoje samochody w salonach, a lepiej na tym wyjdziecie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...