Opinie o superauto24

3.4 - poziom obsługi
3.5 - jakość usług / cena
3.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 177
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Bolek
link | zgłoś
2017-09-07
*.146.68.*
Nie polecam! Handlowiec nie poinformował mnie na wstępie, że zmieniły się warunki finansowana! Całkowity koszt leasingu wzrósł z 115% do 121% ( prawie 3000 zł netto) – sporo prawda? Szczególnie, jeśli weźmiemy pod uwagę, że auto kosztowało ok 42 000 netto! Handlowiec kłamał, że rata wrosła o 10-15 [rozwiń/zwiń]
Miło do czasu podpisania umowy
Celowe wprowadzanie klientów w błąd!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony2
link | zgłoś
2017-09-05
*.146.38.*
Bardzo duże trudności w dochodzeniu zwrotu pobranej zaliczki. P.Mateusz nie posiada aktualnej wiedzy co do kosztów finansowania i rabatu. Nie zapłacili odsetek i kosztów związanych z dochodzeniem zwrotu zaliczki. Duże trudności w kontakcie. Nie polecam- szkoda czasu i to dochodzenie zwrotu zalicz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2017-09-04
*.146.40.*
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą Superauto24 - od pierwszej rozmowy do odbioru samochodu - cały czas dobry kontakt i fachowe porady. Polecam!
Dostępność samochodów, uczciwe doradztwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2017-08-25
*.99.79.*
Współpraca z Super Auto przebiega wzorowo. Kupiłem za ich pomocą w leasingu już kilka samochodów do swojej firmy. Polecam !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2017-08-21
*.99.85.*
Chciałam podziękować Panom z Super Auta za to, że pomogli mi wybrać samochód a załatwienie formalności leasingowych przebiegło bardzo sprawnie - nie było zbędnych telefonów i rozmów, każda rozmowa konkretna a dokumenty leasingowe przywieźli mi do podpisania do firmy. Dokonałam właściwego wyboru. Pie [rozwiń/zwiń]
konkretni, wiedza, doświadczenie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alan
link | zgłoś
2017-08-18
*.11.102.*
Samochod zgodnie z ogloszeniem od reki, odebralem po czterech dniach. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adamus88
link | zgłoś
2017-08-08
*.146.1.*
Kupilem u nich dwa auta. Na Focusa czekalem okolo 3 tygodni. Custom byl do odebrania po 4 dniach. Zaliczke dostalem po tygodniu. Czasem ciezko sie dodzwonic ale za to odbieraja nawet w niedziele. Ja polecam...
7 dni w tygodniu
Ciezko sie dodzwonic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2017-08-07
*:d4a0:aed2:*
Witam, zakupiłem poprzez tą firmę autko w dniu 31.07.17r. Nie będę tu się za bardzo rozpisywał ale z tak miłą obsługą to dawno sie nie spotkałem. Idzie poznać ludzi sprzedających i traktujących swą pracę z pasją tak jak Pan Michał Orwat a ludzi sprzedających jako sprzedających. Czytając opinie na ro [rozwiń/zwiń]
Nie wciskaja kitu, szukają pojazdu aż znajdą taki żeby kupujacy był zadowolony.
Nie powiedzieli gdzie bedzie auto do odbioru.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
karol
link | zgłoś
2017-08-03
*.47.32.*
wg. mnie to ta firma to jedna wielka kpina . na auto czekamy już 2 tygodnie . jak trzeba było podpisać umowę to w dzień byli wstanie poświęcić się dla prowizji . teraz mamy już prawie 2 tygodnie od podpisania umowy i dalej nic ... raz faktura jest raz nie ma. ciągle coś !!! NIE POLECAM
brak
wiele
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Donatello
link | zgłoś
2017-08-02
*.249.223.*
Moje odczucia co to zakupu w superauto24.com są pozytywne. Rzeczywiście czasem były momenty kiedy był problem aby się dodzownić ale mogłem liczyć na to że zawsze ktos oddzownił. sama transakcja przebiegła sprawnie - ogólnie wielki pozyty za to co i jak ta firma robi. Wydaje mi się że wcześniejsze wp [rozwiń/zwiń]
kompleksowy pakiet usług
czasem komuniacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
niezadowolony
link | zgłoś
2017-08-02
*.146.69.*
Zainteresowanie klientem do momentu wpłaty zaliczki-mimo monitu nie zwrócono zaliczki!!!! Zanim zdecydujesz się na współprace z superauto24 przemyśl- szkoda pieniedzy. Mam wrażenie, że sciąganie zaliczek od potencjalnych klientów to jedyne działania, które podmiot wykonuje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2017-07-27
*.0.47.*
Oszusci - Ostrzegam przed tą firmą auto Miało być dostępne od ręki po wpłacie zaliczki Proponują mi auto rok starsze w tych samych pieniądzach teraz kontakt się urwał nie oddali zaliczki nie idzie się dodzwonić sprawę zgłaszam na policję
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2017-05-23
*.75.76.*
Opinia zła. Auto z wyróżnieniem od ręki, odbiór za miesiąc. Zaliczka po paru monitach zwrócona po pięćdziesięciu dniach kalendarzowych od momentu wpłaty.
trochę taniej
stanowczo za długo "od ręki"
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?