Opinie o superauto24

3.0 - poziom obsługi
3.1 - jakość usług / cena
3.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 131
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Cezary
link | zgłoś
2016-05-15
*.99.86.*
Polecam zakup w tej firmie. Szybka i sprawna obsługa klienta e-mailowo. Można kupić nowy samochód nie wychodząc z domu. Dla mnie rewelacja.
same zalety
bez wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2016-05-11
*.99.120.*
Kupiłem dzięki tej firmie kolejny samochód i jak czytam te wypowiedzi, to mam wrażenie,że mowa o jakiejś innej firmie. Nic negatywnego mnie nie spotkało. Zaliczkę za każdym razem płaciłem i otrzymałem zwrot jakoś tak po 2 tygodniach.
dobra cena samochodu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zadowolony
link | zgłoś
2016-05-09
*.62.7.*
Trzy samochody kupi
Oszcz
Nie mo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oszukany
link | zgłoś
2016-04-26
*.37.214.*
Banda oszustow szkoda gadac
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz Lis
link | zgłoś
2016-04-18
*.169.8.*
Superauto24 to OSZUŚCI!!!! Kontakt ze sprzedawcami - poniżej krytyki. Można telefonów dziesiątki razy a odbiorą wtedy kiedy będą mieli ochotę. Pozdrowienia dla Pana Mateusza najgorszego sprzedawcę jakiego mogłem kiedykolwiek poznać. Zero szacunku dla klienta. Po odbiór auta byłem w salonie dwa ra [rozwiń/zwiń]
Brak
Złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do Martay
link | zgłoś
2016-04-15
*.213.8.*
Marta ty jesteś niepoprawnie głupia czy udajesz? Czy ty uważasz, że Amber Gold oszukał klientów? Zastanów się kobieto co piszesz, przeciez przez wiele lat ludzie na amber gold zarabiali, przeciez to rząd ukradł a nie amber gold pieniądze ludziom, a ludzie tumany dają się nakręcać telewizji. Mysliśz [rozwiń/zwiń]
ok
ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
qbaszalas
link | zgłoś
2016-04-05
*.190.209.*
Zdecydowanie odradzam współpracę z firmą SuperAuto24.pl !!! Zamówiłem u nich nowe auto na przełomie roku. Ustaliliśmy w umowie zarówno cenę auta jak i oprocentowanie kredytu. Okres oczekiwania na zamówione auto miał wynosić kilka miesięcy. Po czterech miesiącach otrzymałem telefon od firmy że auto [rozwiń/zwiń]
Brak
Zawyżanie ustalonej ceny i wysokości oprocentowania kredytu, olewactwo, spóźnienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2016-03-22
*.36.2.*
Komentarz pana Arkadiusza Fiedlera "skoro firma istnieje to znaczy że jest dobrze" mówi wszystko za siebie. Ciekawe co na to klienci Amber Gold (też trochę istniał)? W pozytywach kolejny komentarz "sam kupię coś chyba"- prawdziwy klient...( a może pracownik tej wyśmienitej instytucji). Z mojego punk [rozwiń/zwiń]
Dobry kontakt wyłącznie do wpłaty zaliczki.
Stosowanie niedozwolonych klauzul w umowach. Zawłaszczenia zaliczek.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arkadiusz Fiedler
link | zgłoś
2016-03-22
*.10.104.*
Warto czytać opinie, ale nie należy się zrażać, skoro firma istnieje to znaczy że jest już dobrze, a piszą nakręceni ludzie, którym coś nie wyszło w życiu, nie ma co walić w galoty, Firma jest super i taka jest prawda bo jak by nie była super to by rynek ją zweryfikował, pytanie do tych co wystali n [rozwiń/zwiń]
całkiem fajne wózki mają sam kupie coś chyba
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2016-03-22
*.133.196.*
Tak czytam te wszystkie negatywne komentarze i zdecydowałem że sam opiszę mój zakup w superauto. Z początku rzeczywiście miałem sporo obaw przed zarezerwowaniem samochodu oraz wpłaceniem zaliczki na samochód z ogłoszenia w internecie. Postanowiłem jednak zaryzykować i zarezerwować samochód. Było tro [rozwiń/zwiń]
Czas realizacji, cena
Czasem utrudniony kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alladyn
link | zgłoś
2016-03-21
*.40.8.*
Dziękuje wszystkim za komentarze. Uchroniły mnie przed stratą 1000pln i pewnie sporej ilości nerwów. Umowa rezerwacyjna, którą przesłali dla prawnika ma wartość papieru toaletowego. Osoba nie zajmująca się na codzień umowami i przyzwyczajona do względnej uczciwości kontrahentów mogła nie zwrócić uwa [rozwiń/zwiń]
Brak
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemysław
link | zgłoś
2016-03-21
*.158.223.*
Uwaga! Nieuczciwe praktyki i próba przywłaszczenia zaliczki. To tylko pośrednik kredytowy i wnosi niewiele więcej w zakupie samochodu jak dodatkowy koszt. Cena oferowanych pojazdów spokojnie do osiągnięcia w salonie. Kredyt obarczony dużą prowizją superauto24 (min. 5%). W umowach rezerwacyjnych znaj [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PIOTR
link | zgłoś
2016-02-17
*.169.213.*
Uwaga na firmę SUPERAUTO24.Grupa profesjonalnych naciągaczy , którzy pięknymi słówkami wyciągają pieniądze (np. zaliczki).Odzyskanie własnych pieniędzy to koszmar, obiecanki cacanki i brak zwrotu pieniędzy.Nikomu nie polecam tej firmy. Kupujcie auta u dealerów i nie dajcie się skusić niby niższą cen [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?