Opinie o superauto24

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 301
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kasia
link | zgłoś
2018-03-24
*.254.183.*
Oszuści!!
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2018-03-24
*.254.182.*
Maciej Fryger wyjął mi całą opinie z ust!! Omijać tych pseudo dealerów z daleka. Ponad miesiąc czekam na auto i dalej echo!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2018-03-24
*.254.182.*
Dramat!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2018-03-23
*:0:0:*
Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt, indywidualne doradztwo, załatwiają wszystko. Profesjonale podejście pana Patryka. Bardzo polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2018-03-23
*.11.102.*
Jestem zdowolony wszystko przebiegło pozytywnie.
finansowanie i samochód w "jednym"
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Maciej Fryger
link | zgłoś
2018-03-22
*.190.141.*
Gdy juz na wlasna reke zalatwilem wszystkie formalnosci i spelnilem wszystkie zachcianki finansujacego zapanowala martwa cisza. Drodzy formumowicze, dzis po konsultacji z radca prawnym postanowilem wytoczyc proces firmie superauto 24. Mysle ze moj przypadek SKUTECZNIE ODWIEDZIE TYCH LUDZI OD SWIADCZ [rozwiń/zwiń]
SKUTECZNIE PRZEKONUJA BY WPLACIC ZALICZKE
SKUTECZNIE PRZEKONUJA ZE TO BYL BLAD
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2018-03-21
*.75.86.*
super. to juz moj drugi samochod przez superauto. samochod taniej niz zakup bezposrednio w salonie, ubezpieczenie taniej niz na rynku, ekspresowo, wszystko zalatwilem przez internet, potem jeden podpis i 1 wizyta w salonie po auto. pelen profesjonalizm.
ekspresowo, taniej niz gdybym sam zalatwial
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
VIVARO MOSINA
link | zgłoś
2018-03-20
*:0:0:*
Obsługa wykazała się w 100% profesjonalizmem. Wykazując ogromne zaangażowanie i chęć realizacji zamówienia na samochód w tempie ekspresowym. Aczkolwiek podczas realziacji zamówienia wyszły drobne niedomówienia. Przykładowo w ogłoszeniu na portalu aukcyjnym wyraźnie zaznaczone było, że auto będzie do [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2018-03-20
*.15.143.*
Wybrałem Dacie Dokker VAN dla firmy na Leasing Mobilny. Bardzo dobry kontakt na każdym szczeblu załatwienia sprawy, wszystko oparte na jasnych zasadach, przejrzyste, krok po kroku, doradztwo, wszelkie formalności. Idealne rozwiązanie dla przedsiębiorców dla których czas jest bardzo cenny, wszystko z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2018-03-20
*.220.101.*
Sprawnie, kompetentnie i szybko przeprowadzona transakcja.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Maciej Fryger
link | zgłoś
2018-03-20
*.190.141.*
Ta firma to sam nie wiem co. Moja przygoda to godziny na telefonie, brak kompetencji i bezowocne dyskusje z dziesiatkami osob ktore po (i tu uwaga) wysluchaniu przekazuja temat nastepnemu wtajemniczonemu w historie wydzialowei, a wszyscy oni mieszcza sie przy jednym biurku. Kpina, wszystko doslowni [rozwiń/zwiń]
poziom swiadcvzonej uslugi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2018-03-19
*.70.185.*
Witam, polecam zakup auta przez firmę Superauto24. Obsługa na wysokim poziomie. Szczerze polecam. Było czuć,że chłopaki się starają.
bardzo dobre podejście do klienta
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Solino
link | zgłoś
2018-03-19
*.146.67.*
Firma nierzetelna. Wyposażenie auta niezgodne z opisem w ofercie. Na dosłanie CB radia i innych brakujących części czekam już 3 miesiące - Brak jakiejkolwiek odpowiedzi na maile. NIE POLECAM - nie jest to mój pierwszy leasing ale pierwszy z takimi probLemami.
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...