Opinie o superauto24

3.6 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 282
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
ooo
link | zgłoś
2018-02-26
*:0:0:*
Transakcja przebiegła bez uwag. Ocena pozytywna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
markowicz
link | zgłoś
2018-02-25
*.205.142.*
Skorzystałem z oferty superauto24.com , którą znalazłem na portalu OTOMOTO. Samochód miał bardzo atrakcyjną cenę a u dilera u którego byłem takiego wyposażenia, w tej cenie nie mógł mi zaproponować. Samochód ten i tak planowałem zakupić w leasingu, więc powiązanie jego zakupu z koniecznością jego fi [rozwiń/zwiń]
cena samochodu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kamilo
link | zgłoś
2018-02-25
*.148.0.*
Ta firma NIE sprzedaje samochodów tylko kredyty, leasingi i ubezpieczenia. Jest zwykłym pośrednikiem, który za swoją pracę bierze prowizję którą płaci każdy klient poprzez droższy leasing i różnorakie ukryte opłaty. np. za ubezpieczenie bezpośrednio u nich leasing pobiera opłatę w wysokości 306zł. S [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech
link | zgłoś
2018-02-24
*.11.102.*
Najniższa cena samochodu, super kontakt z handlowcem, finansowanie zrobili na identycznych warunkach, co finansowaniem w moim banku. Nie trwało to 5 dni roboczych, jednak było warto chwilę dłużej zaczekać! Polecam!
Komunikatywni, konkretni i rzeczowi handlowcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MG
link | zgłoś
2018-02-21
*.47.229.*
Obsługa bez zarzutów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
KARO
link | zgłoś
2018-02-21
*:0:0:*
Ceny aut bardzo dobre. Kontakt z Klientem dobry.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irek
link | zgłoś
2018-02-21
*:0:0:*
Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt, indywidualne doradztwo, załatwiają wszystko od "A" do "Z. Klient składa podpis i odbiera klucze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wioletta
link | zgłoś
2018-02-19
*.15.63.*
Jestem bardzo zadowolona z obsługi Superauto24, auto bardzo szybko zostało przygotowane do odbioru, bardzo dobry kontakt, wynegocjowałam też komplet opon zimowych. Swoje nowe auto odebrałam w zasadzie w ciągu tygodnia od decyzji banku, obiecano mi że auto będzie do odebrania przed świętami i tak był [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
baje
link | zgłoś
2018-02-16
*.11.102.*
Szybko i sprawnie. Dobry upust.Jestem zadowolony.
cena, cena, cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ad123
link | zgłoś
2018-02-14
*.10.104.*
Szybko i rzetelnie przebiegła cała transakcja.Obsługiwało mnie kilka osób, ale każda była kompetentna i zaangażowana.Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Irena
link | zgłoś
2018-02-13
*.247.72.*
Wszystko OK.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Woo
link | zgłoś
2018-02-13
*:0:0:*
Pełen luzik. Super cena auta i finansowanie OK.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2018-02-10
*.99.76.*
Bylem w tej firmie w Chorzowie w piatek 09.02.2018 chcialem kupic cztery busy Opel Vivaro .Czytajac opinie w internecie nie dojdzie do tej tranzakcji.Dziekuje za komentarze na temat tej firmy i współczucia dla poszkodowanych klientów.Pozdrawiam Marcin.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...