Opinie o superauto24

3.0 - poziom obsługi
3.1 - jakość usług / cena
3.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 131
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Max
link | zgłoś
2016-02-13
*.156.139.*
Do superauto24 trafiłem z rekomendacji znajomego. Jestem bardzo zadowolony. Pełen profesjonalizm obsługi. Cenię najbardziej to,że miałem stały kontakt i informowali mnie o przebiegu zamówienia.
Oferta atrakcyjniejsza od lokalnego Dealera
Kilka osób obsługujących mnie wolałbym jedną
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2016-02-06
*.218.55.*
Mnie wykrecili na zaliczkę 1000 zl. Zamówiłem auto trzy miesiące przed planowanym terminem na którym bardzo mi zależało. Po dwóch miesiącach zadzwoniłem kontrolnie z zapytaniem jak wygląda sytuacja i zaczęło się kretactwo. Długo by pisać co się później działo. Suma sumarum auto kupiłem u normalneg [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zbyszek
link | zgłoś
2016-02-02
*.215.241.*
Firma przed zaliczką którą wpłaciłem przedstawiła mi inne warunki zakupu, a zupełnie z innymi przyjechał do mnie ich przedstawiciel, różnica ponad 2 % pomiędzy ofertą na jaką wpłaciłem zaliczkę pomimo że w tym czasie nie było zmian stóp procentowych wibor . Firma nie dostarczyła mi samochodu i nie c [rozwiń/zwiń]
brak
naciągają ludzi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
baje
link | zgłoś
2015-11-04
*.99.120.*
Jestem zadowolona z usług Super Auto. Cała transakcja przebiegła bardzo szybko, nie traciłam czasu na załatwianie leasingu i kupiłam samochód nawet z lepszym wyposażeniem niż planowałam. Panu Adrianowi dziękuję za cierpliwość:)
oszczędność czasu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
veritum
link | zgłoś
2015-09-30
*.55.37.*
wszyscy pracownicy firmy superauto z którymi miałem kontakt to grupa profesionalnych oszustów . po wpłaceniu całej sumy na samochóda ani samochodu ani pieniędzy niemogłem odzyskać zero kontaktu zaczynaiąc od sekretarki kończąc na szefie Pieniądze odzyskałe dopiero jak sprawa dotarła do sądu.Wszystki [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata36
link | zgłoś
2015-09-24
*.19.142.*
Ja zostałam namówiona na wpłacenie zaliczki tyt. rezerwacji za model i kolor auta. Pan był bardzo miły, buzia mu się nie zamykała do momentu wpłaty kasy. Później już nie obierał telefonów, gdy zadzwoniłam z innego nr. odpowiadał zdawkowo. Drugi Pan od leasingu, otrzymał od razu wszystkie dokumenty f [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oszukany
link | zgłoś
2015-09-18
*.48.2.*
Jak najbardziej podpisuję się pod opinia negatywną, transakcja nie doszła do skutku z powodu różnych warunków leasingu niż pierwotnie oferowane i jak moi poprzednicy opisują ja również nie mogę doprosić się o zwrot zaliczki
Brak
j.w.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zbyszek
link | zgłoś
2015-08-16
*.2.116.*
Firma przed zaliczką którą wpłaciłem przedstawiła mi inne warunki zakupu, a zupełnie z innymi przyjechał do mnie ich przedstawiciel, różnica ponad 2 % pomiędzy ofertą na jaką wpłaciłem zaliczkę pomimo że w tym czasie nie było zmian stóp procentowych wibor . Firma nie dostarczyła mi samochodu i nie c [rozwiń/zwiń]
brak
naciągają ludzi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hanka
link | zgłoś
2015-08-11
*.27.77.*
Oferta Super Auta wydała mi się najatrakcyjniejszą i po skontaktowaniu się z tą firmą i jasnym wyjaśnieniu mi warunków spłat podjęłam decyzję bez wahania. Teraz tego nie żałuje bo wiem, że dzięki temu, że więcej zainwestowałam w samochód dłużej będzie mi służył. Mogę z czystym sumieniem polecić firm [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
matmat
link | zgłoś
2015-08-10
*.7.99.*
fOd zawsze moim marzeniem był zakup porządnego terenowego auta. Niestety nigdy sytuacja finansowa mi na to nie pozwalała. Postanowiłem jednak, że spełnię to marzenie i po prostu kupię ten samochód na raty. Wybrałem firmę Super Auto ponieważ ze wszystkich innych z którymi się kontaktowałem mieli po p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
karlos
link | zgłoś
2015-08-06
*.26.88.*
Z żoną uznaliśmy, że czas zakupić nowy samochód dla naszej rodziny. Potrzebowaliśmy auta sporych gabarytów ze względu na dzieciaki, więc musieliśmy się liczyć z tym, że wydamy więcej pieniędzy. Znajomy polecił mi firmę Super Auto, żeby móc wziąć tam kredyt. Zaufałem mu i się nie zawiodłem. Wszystkie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jamie
link | zgłoś
2015-08-04
*.10.21.*
Długo się zastanawiałem nad tym czy lepiej kupić starsze i dzięki temu tańsze auto czy wziąć kredyt na coś lepszego. W sieci wielu „ekspertów” różnie doradzali, ostatecznie zdecydowałem się na tą drugą opcję. Super Auto wszystko mi doskonale wyjaśnili i jak na razie jest pozytywnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MARKAN
link | zgłoś
2015-07-23
*.99.120.*
Kupiłem tym razem Fiata Ducato a poprzednio Octawkę na firmę i jestem b.zadowolony - szybko, dobre rabaty, nie musiałem nigdzie chodzić bo wszystko na telefon i e-mail a umowę specjalnie przyjechali do mnie podpisać.Polecam.
kompleksowość i oczszędność czasu
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?