Opinie o superauto24

3.4 - poziom obsługi
3.5 - jakość usług / cena
3.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 177
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Tomasz
link | zgłoś
2017-05-12
*.8.207.*
Kontakt z Panem Michałem bardzo dobry. Dużo dobrej woli i starań z jego strony. Finalnie skorzystałem z innej oferty, dlatego nie mogę opisach jak współpraca wyglądałaby dalej, natomiast na chwilę obecną mogę polecić usługi tej firmy.
kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rafał
link | zgłoś
2017-05-01
*.238.48.*
Wszystko przebieglo szybko i sprawnie.Najlepszy doradca Pan Michał Orwat.Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymon
link | zgłoś
2017-04-18
*.101.34.*
Mimo bardzo różnych i skrajnych opinii w internecie na temat Super Auto zdecydowaliśmy się na zakup nowego samochodu za pośrednictwem tej firmy. Wszystkie wątpliwości rozwiał pan Michał Orwat, zawsze był gotowy odpowiedzieć na pojawiające się pytania, kontakt z pracownikami firmy był bezproblemowy i [rozwiń/zwiń]
profesjonalna obsługa, kompetencja, szeroki wachlarz usług
drobne rozbieżności między wstępną ofertą a umową z bankiem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
firma ASMAK Rumia
link | zgłoś
2017-04-16
*.79.206.*
zakupiłem dwa auta do firmy za pośrednictwem Superauto24. Poziom obsługi bardzo wysoki i profesjonalny. Panowie wyszukali mi to co chciałem i ku mojej radości utargowali jeszcze cenę! Jestem bardzo zadowolony i wdzięczny tym Panom, całą robotę wyszukiwania i negocjacji wzięli na siebie. Podziękowani [rozwiń/zwiń]
rzetelność, profesjonalizm, szybkość działania
nie stwierdziłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2017-03-31
*.10.51.*
SUPER SUPER SUPER Panowie mają podejście do sprawy bardzo profesjonalne. Szybkie działanie, bardzo dobry kontakt. Szczególne podziękowania dla Pana Michała i Pana Piotra. Jestem bardzo zadowolony.
szybkość działania, rzetelność obsługi
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2017-03-30
*.179.131.*
Witam, pierwszy raz kupowaliśmy auto przez Internet. Jesteśmy z Warszawy, samochód odebraliśmy z salonu z Gdyni. Jesteśmy bardzo zadowoleni z profesjonalnej obsługi. Wszyscy pracownicy Superauto24, z którymi mięliśmy przyjemność kontaktu byli mili i życzliwi. Podkreślam WSZYSCY - począwszy od doradc [rozwiń/zwiń]
profesjonalnie, miło, ciekawa oferta
nie odnotowaliśmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
linex
link | zgłoś
2017-03-16
*.65.178.*
Dobry Wieczór.Zostałem klientem firmy Superauto 24.Niestety panowie specjaliści powiedzieli mi ,że mam brak zdolności kredytowej. Trudno ,takie beznadziejne są banki.Wbrew panującym tu w większości negatywów jestem mega zadowolony z profesjonalnej,rzetelnej ,uczciwej i miłej obsługi tej firmy.Wbrew [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
piotr
link | zgłoś
2017-03-13
*.25.164.*
a no i tutaj na tym forum są ludzie którzy mają problem z tą firmą a na ich stronie 1774 pozytywy z kąd oni to biorą ??? ja nigdy nikogo nie oczerniłem pierwszy raz pisze negatywny komentarz ale chce pokazać że coś nie do końca tu jest jasne na tej stronie są ludzie którzy nie polecają tej firmy a u [rozwiń/zwiń]
mmmm
hehe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
piotr
link | zgłoś
2017-03-13
*.25.164.*
witajcie ta firma to totalne dno jak widzę komentarze na ich stronie chce mi się płakać ponieważ negatywnych opinii nie dodają na swój temat, zamawiałem u nich auto dość nie typowe obdzwoniłem prawie całą polske znalazłem 3 egzemplarze cena auta średnio 148 tys dzwonie do super auto konsultant mówi [rozwiń/zwiń]
mmmm
jak w opisie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr Błaszczak
link | zgłoś
2017-03-10
*.195.92.*
W moim przypadku, zakup auta bezproblemowy. Czytałem negatywne opinie na tym portalu i muszę przyznać, że miałem niezłego "stracha", jak się okazało niepotrzebnie. Po namyśle stwierdziłem, ile taka firma mogła by funkcjonować na rynku oszukując klientów? Ile mogliby zarobić na zaliczkach? Kupiłem u [rozwiń/zwiń]
Ceny aut, kompetentny personel, dobry kontakt
nie ma się do czego przyczepić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tom_Brady
link | zgłoś
2017-03-09
*.99.120.*
Umowa z firmą Superauto24 jest bardzo prosta i jeżeli ktoś twierdzi, że firma kręci i próbuje was wciągnąć w jakiś szemrany interes to proponuję skupić się, nad przeczytaniem umowy, która zwiera kilka punktów i jest zaledwie jednostronna. Zakupiłem samochód marki Audi w Superauto24, odebrałem u deal [rozwiń/zwiń]
Szybkość transakcji, wygoda, dobre ceny aut
Nie stwierdziłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Linex
link | zgłoś
2017-03-04
*.65.178.*
Ludzie jak piszecie te negatywy,to dlaczego jeszcze policja ich nie złapała.To nikt z was nie szedł na policję to zgłosić? Ja zostałem ich klientem. Zobaczymy jak coś będzie nie tak zgłoszę sprawę na policję ,do sądu ich podam i zadzwonię do uwagi TVN i do innych telewizji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ixwbq
link | zgłoś
2017-03-03
*.11.102.*
Bnrcxn lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Vkljr
Bfhuu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?