Opinie o superauto24

3.6 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 282
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Z87
link | zgłoś
2018-02-09
*:0:0:*
Najlepsze ceny aut. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2018-02-09
*.220.101.*
Jestem zadwolony,ze trafiłem do Super Auto, bo najem samochodu okazał się dla mnie dobrą alternatywą do leasingu. Dziękuję raz jeszcze Panu Mateuszowi,że poświęcił mi tak dużo czasu. Polecam z czystym sumieniem superauto24.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2018-02-08
*.19.167.*
Ofertę samochodu otrzymałam atrakcyjną cenowo, a kredyt był na przyzwoitych warunkach, jednakże trochę mnie zmroziło, gdy się dowiedziałam,że samochód mam odebrać u dealera w Olsztynie a mieszkam w Opolu... Jednakże nie musiałam organizować transportu, bo zostałam zawiezionado dealera :) No cóż dla [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AAA
link | zgłoś
2018-02-06
*.15.49.*
Szybko, sprawnie, miło. Tak przebiegała transakcja i takie mam odczucia po zakupie auta. Auto odebrałem u dealera oczywiście i musiałem w tym celu przyjechać do Super Auto do Chorzowa aż Zielonej Góry, ale potem jeden z Panów zawiózł mnie na odbiór do salonu w Krakowie. Wszytko było OK.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2018-02-06
*.74.20.*
Czytając wszystkie opinie, dochodzę do wniosku ze pozytywne komentarze są dodawane przez osoby zaufane firmie, gdyż szukanie i wystawianie opini następuje tylko po negatywnym przebiegu sprawy, a tu mamy pozytywne opinie tuż po wyjechaniu nowym autem z salonu, zanim jeszcze sie nacieszymy nowym autem [rozwiń/zwiń]
Brak
Jak powyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
iwo86
link | zgłoś
2018-02-03
*.41.19.*
Ostrzegam wszystkich potencjalnych klientów , przygotujcie się na niemiłe niespodzianki , nie wierzcie we wszystko co mówią konsultanci , a najlepiej omijajcie z daleka takie "firmy ".
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2018-02-02
*.179.211.*
Jestem zadowolony z obsługi po odbiór samochodu zostałem zawieziony na miejsce do salonu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JACEK
link | zgłoś
2018-02-02
*.15.39.*
Ogólnie jestem zadowolony. Wysoko oceniam "kontakt" z Klientem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
niedoszly klient
link | zgłoś
2018-02-01
*.134.181.*
BANDA OSZUSTÓW!!! Klamią i nic sobie z klienta nie robią! OSZUKALI mnie na tysiąc złoty zaliczki,ale tak tego nie zostawię. Może zgłosić tą sprawę w mediach? Niech im się wezmą za tyłki. NIKOMU NIE POLECAM. Kupujcie swoje samochody w salonach, a lepiej na tym wyjdziecie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Norbert
link | zgłoś
2018-01-29
*:0:0:*
Po prostu super!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Robert
link | zgłoś
2018-01-25
*:0:0:*
Ja mam pozytywne doświadczenia ( bo już drugie auto kupiłem przez Super Auto). Nie mogę złego słowa powiedzieć ani o obsłudze ani o ofercie samochodu. Nie musiałem nigdzie jeżdzić ani dzwonić po dileracch. Prowadzę firmę i nie mam na to czasu, a czas to pieniądz :)Dziękuję za dobrą transakcję i POLE [rozwiń/zwiń]
dużo korzyści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2018-01-25
*.219.170.*
Szanowni Państwo. Nauczcie się że auta kupuję się w salonie a nie u pośredników.Nikomu nie polecam współpracy z firmą Superauto24. Po wpłaceniu zaliczki już po was.To brak kontaktu z firmą,to nie ma auta na czas,to pojazd do odbioru jakieś 200 km,to sraczka itd.Jeśli macie troszkę rozumu to posłucha [rozwiń/zwiń]
nie uczciwość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DAMIAN
link | zgłoś
2018-01-19
*.31.57.*
Bardzo dobra współpraca. Miła obsługa. Bardzo dobry dobry kontakt.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...