Opinie o superauto24

3.0 - poziom obsługi
3.1 - jakość usług / cena
3.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 131
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
zbyszek
link | zgłoś
2015-07-06
*.60.141.*
Firma przed zaliczką którą wpłaciłem przedstawiła mi inne warunki zakupu, a zupełnie z innymi przyjechał do mnie ich przedstawiciel, różnica ponad 2 % pomiędzy ofertą na jaką wpłaciłem zaliczkę pomimo że w tym czasie nie było zmian stóp procentowych wibor . Firma nie dostarczyła mi samochodu i nie c [rozwiń/zwiń]
do czsu wpłaty zaliczki było wszysto super !!! potem już nie !!!
Zostałem przez nich oszukany !!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2015-06-28
*.96.245.*
Po podjęciu decyzji o wzięciu auta w leasingu, miałam duży problem z wyborem firmy. Przeanalizowałam oferty wielu firm i po dłuższym zastanowieniu zdecydowałam się na firmę Super auto i naprawdę nie mam czego żałować. Wpłaciłam wstępną zaliczkę, w krótkim czasie wszystkie dokumenty były już załatwio [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirosław
link | zgłoś
2015-06-25
*.22.204.*
Jestem osobą bardzo zabieganą i bardzo ograniczoną czasowo, nie mam czasu na analizowanie ofert każdej z firm. W związku z moją działalnością musiałem w miarę szybko załatwić sobie auto, firmę super auto wybrałem w dosłownie 5 min i jak zwykle moja intuicja mnie nie zawiodła, teraz jestem o tym w 10 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zachwycony
link | zgłoś
2015-06-19
*.3.254.*
A nosek rośnie i rośnie... Dziwnym trafem wypowiadający się tutaj z jakiegoś powodu "klienci", używają słów "profesjonalny", "profesjonalizm", "wymarzone auto". Żaden klient nie wchodzi specjalnie na strony i nie pisze pochwał pod adresem takiej czy innej firmy. Klienci są na tyle zdeterminowani t [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2015-06-16
*.61.136.*
Do firmy Super Auto trafiłam pod koniec zeszłego roku z polecenia mojego mechanika u którego reperowałam moje wcześniejsze pojazdy. Nadszedł czas na zakup nowego auta, upatrzyłam sobie najbardziej odpowiedni dla mnie model i pojechałam do firmy. Obsługa bardzo profesjonalna, szybko przygotowali mi o [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2015-06-12
*.7.101.*
Zamówiłem u nich skodę. Trochę trzeba było poczekać ale było warto. Pełen profesjonalizm. Pracownik zawsze pod telefonem – cierpliwie odpowiadał na pytania i służył radą. Dobre rozwiązania kredytowe. Bez stresu i problemów. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zachwycony
link | zgłoś
2015-06-01
*.22.31.*
Jak pięknie wyglądają te opinie pisane ręką pracownika. Wszystko takie SUPER, że leasing, że kredyt och i ach. Na szczęście z tego portalu Super Auto nie może kasować wpisów. Ludzie, nie dajcie się naciągnąć na drogi kredyt chyba, że ktoś lubi wspierać pośredników kredytowych i płacić im za swój [rozwiń/zwiń]
jakie zalety?
wszystko w zasadzie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek P.
link | zgłoś
2015-05-27
*.10.13.*
Kupiłem u nich Forda z dobrym rabatem dla firm. Obsługa salonu i leasing super, auto na czas, ubezpieczenie znośne. Polecam niezdecydowanym.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2015-05-19
*.42.1.*
Znalazłem ich ofertę na otomoto. Autko super. Realizacja świetna – rabat, leasing ok, ubezpieczenie ok. Zadatek oddany tak jak było obiecane – w momencie odbioru samochodu. Pełna satysfakcja.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
były pracownik
link | zgłoś
2015-05-19
*.3.254.*
Kupuj auto bezpośrednio u dealera. Zaoszczędzisz czasu, nerwów i pieniędzy. Rabat, który dostaniesz na samochód możesz sobie sam wynegocjować bez żadnego problemu. Na to wszystko sam zadecydujesz jak chcesz sfinansować zakup swojego wymarzonego auta. Wcześniej wymienione grzechy firmy super auto [rozwiń/zwiń]
brak
w zasadzie wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
w.grzyb
link | zgłoś
2015-05-13
*.10.12.*
W firmie Super Auto kupiłem samochód na kredyt. Jestem mile zaskoczony i zadowolony podejściem przedstawicieli firmy do klientów. To naprawdę wyjątkowo sympatyczni ludzie, z fachową wiedzą. Zawsze można liczyć na pomoc i doradztwo z ich strony, nawet drogą telefoniczną i e-mailową. Zaproponowano m [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MG2000
link | zgłoś
2015-04-24
*.99.120.*
Jestem zadowolona.Auto kupiłam w dobrej cenie, szybko i z korzystnym ubezpieczeniem. Zadatek został rozliczony w ubezpieczeniu
Cena samochodu
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janek Kowal
link | zgłoś
2015-04-13
*:::*
Z firmą Super Auto współpracuje już nie pierwszy raz, najpierw wziąłem żonie na dogodnych warunkach małe miejskie autko z dość niską ratą kredytu aby nie stanowiło to dla niej dużego obciążenia. Natomiast w zeszłym roku postanowiłem zmienić auto firmowe, upatrzyłem model który by mnie najbardziej in [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?