Opinie o superauto24

3.6 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 282
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Mon
link | zgłoś
2018-01-19
*.10.99.*
Mój zakup samochodu przebiegł płynnie.Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2018-01-18
*.76.119.*
Od 17 lat na rynku są i ludzi w huja robią można skonsultować się z innymi Dilerami którzy z nimi współpracują.
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2018-01-18
*.76.119.*
Witam, czytajcie opinie na temat tej firmy, ja niestety nie polecam. Od samego początku tylko problemy, żebym nie wpłaciła 1000 zł to już dawno bym z nimi nie rozmawiała.Za samochodem czekam już kolejny tydzień (a w salonie stoi przygotowany) tylko cały czas czegoś brakuje. Nie wpłacajcie pieniędzy [rozwiń/zwiń]
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin RK
link | zgłoś
2018-01-18
*.111.123.*
Super szybko i bez problemu,polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2018-01-18
*:0:0:*
Generalnie byłem zadowolony zarówno z dostępności samochodu jak i jego ceny, ale o większość informacji musiałem się dopytywać dzwoniąc do ich, co mnie wkurzało.Zdecydowanie muszą to poprawić.
cena auta
komunikacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
U2
link | zgłoś
2018-01-15
*.42.116.*
Jestem zadowolony z obsługi przez pracowników superauto24.com oraz z ceny samochodu. Mój znajomy kupił przez tą firmę Fiata Ducato i polecił mi ją. To był dobry wybór.
wiedza i doświadczenie
czasami trudno się dodzwonić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Poszukuję poszkodowanych
link | zgłoś
2018-01-13
*.63.32.*
UWAGA: POSZUKUJĘ OSÓB I FIRM POSZKODOWANYCH PRZEZ DZIAŁALNOŚĆ FIRMY SUPERAUTO24. Bardzo proszę o przesłanie maila wraz z opisem problemów, jakie mieliście Państwo przy współpracy z tą firmą na adres: [email protected]
brak
brak, to oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ACL
link | zgłoś
2018-01-13
*.63.32.*
Zdecydowanie odradzam komukolwiek współpracę z tą firmą. Decydując się na zakup auta przez Superauto24 widziałem już inne negatywne opinie w internecie. Byłem jednak przekonany, że pisała je jedna osoba zawiedziona współpracą z tą firmą. Myliłem się i przychylam się do wszystkich negatywnych opinii, [rozwiń/zwiń]
brak
cała masa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KP
link | zgłoś
2018-01-05
*.15.39.*
Kupiłem już drugi samochód przez Super Auto i nie miałem nigdy problemów z tą firmą. Byłem bardzo szybko i sprawnie obsłużony i dużo zawdzięczam osobie od leasingu. Dziękuję i polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Czip
link | zgłoś
2018-01-05
*.220.101.*
Profesjonalna obsługa powinna zadaowolić każdego klijenta. Polecam gorąco tą firmę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Raf
link | zgłoś
2018-01-05
*.170.197.*
Super kontakt. Całość transakcji przebiegła w jak najlepszym porządku.POLECAM!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tucson
link | zgłoś
2018-01-05
*.222.127.*
UWAGA na tą firmę. Zwykli oszuści który zwlekali mnie 3 miesiące z zakupem.W końcu okazało się że auta nie mają. Do dziś nie otrzymałem pieniędzy.vNie dajcie się zwieść, tego rodzaju zakupy tylko w autoryzowanych salonach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2017-12-30
*.146.235.*
Jak najbardziej polecam zakup aut przez ta firme. Obsluga podchodzi idealnie do obslugi klienta, szybkie zalatwienie spraw z dokumentami i rej. Auta. Polecam !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...