Opinie o Osuszanie muru, ściany, piwnicy - TaniSklad

4.9 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 17
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.tanisklad.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
gaz-klas
link | zgłoś
2018-03-05
*.233.41.*
Aplikowałem przy -10 ok miesiąca temu, w środku ok 6stopni, jestem zaskoczony, że efekt jest widoczny już, polecam środek działa faktycznie jak należy
bardzo dobrze działa
wydawać się może ze cena, ale konkurencja ma dużo drożej, wiec wad brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam Gregorczyk
link | zgłoś
2017-12-27
*.111.244.*
Zakupiłem 2szt czytająć opinie i tylko potwiedzam, efekt już po 3 tygodniach widoczny, z opinią wróce na pewno narazie duzy plus
szybki efekt warty swojej ceny
narazie nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna Czarnecka z Rodziną
link | zgłoś
2017-10-29
*.137.17.*
Polecam, potwierdzam opinie, śodek faktycznie działa, w przeciwieństwo to szajsu z castoramy, polecam wszystkim
super efekty polecam
nawet cena nie jest wadą, bo to po prostu działą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antoni Barkowski
link | zgłoś
2017-06-22
*.228.45.*
Na środek trafiłem przez ten portal pare miesięcy temu, dlatego wracam tu aby napisać komentarz, że potwierdza, środek fatktycznie działa, zalewaliśmy otwory 4 miesiące temu i dziś ściany już są całkiem suche mimio wysokiej wody gruntowej
działa doskonale
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirosław Czernikowski
link | zgłoś
2017-02-28
*.111.156.*
Po roku mogę powiedzieć,że sprawdził się preparat doskonale Suchy Dom Professional, zniknęły wykwity, trafiłem na tę stronę przez przypadek bo chciałem zamówić kolejną partię a zapomniałem nazwy firmy :), polecam wszystkim sprawdza się doskonale
Efekty już po 2 tygodniach widoczne w moim przypadku były polecam
nie zaobserowowano, brak wad,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Andrzej
link | zgłoś
2017-02-08
*.137.19.*
Konkretny i znający się na rzeczy handlowiec doradził mi w samodzielnym przygotowaniu ścian pod iniekcje. Preparat jest w rewelacyjnej cenie i dużo większym stężeniu, niż proponuje konkurencja (tj. drożej i rozcieńczony składnik aktywny). Dlatego jest to środek profesjonalny, można go zastosować w [rozwiń/zwiń]
skuteczny środek osuszający
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian Krzaczkowski
link | zgłoś
2016-03-09
*.142.242.*
Zakupu dokonałem sugerując się opiniami m.in. z tego portalu, dziś poleciłem znajomemu tą firmę, a że przypomniałem sobie o opiniach przy okazji polecenia znajomemu postanowiłem, że napiszę również kilka zdań od siebie. Prace nawiercania wykonywałem w sierpniu 2015, mieliśmy poważny problem w budy [rozwiń/zwiń]
Środek spełnia moje oczekiwania
nie zaobserwowano
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof Nowak
link | zgłoś
2016-02-12
*.48.81.*
Specyfik działa super, dokładnie jak na filmie <a href='https://www.youtube.com/watch?v=8IJNUpveJ30' target='_blank' rel='nofollow external'>https://www.youtube.com/watch?v=8IJNUpveJ30</a>. Po kilku latach bojów i przebojów piwnica NARESZCIE SUCHA.
skuteczny środek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Józef A
link | zgłoś
2015-04-02
*.162.254.*
Potwierdzam świetne działanie środka, wykonalismy odwierty zgodnie z instrukcją efekt widoczny był przy opadach, po prostu ściana już nie ciągnęła wodu
Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian Kownacki
link | zgłoś
2014-10-15
*.21.66.*
Szukałem opinie na temat róznych środków do osuszania podmogłego fundamentu, trafiłem jakies 2 miesiące temu na ten porta i zamówiłem środek, przyznam że nie spodziewałem się takiego efektu, po zaaplikowaniu zaczął działać natychmiast w zasadzie już po ok 2 tygodniadniach sciana zaczęła wysychać. O [rozwiń/zwiń]
polecam bo po prostu działa
nie zaobserwowałem drogi ale warty swojej ceny i tak taniej jest zrobić to samemu niż zlecić firmie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Andrzej B
link | zgłoś
2014-09-23
*.68.170.*
Dokuczała nam mokra ściana północna naszego starego domu na wsi. Latem wykonaliśmy serię zastrzyków w murze, praktycznie identycznie jak na filmie http://www.youtube.com/watch?v=glvUheFFGNA. Użyliśmy środka suchy dom professional. Teraz jest jesień, dużo deszczy a ściana całkowicie sucha. Nie śmierd [rozwiń/zwiń]
Suchy dom - prosty w użyciu, dobra relacja cena jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Romek J
link | zgłoś
2014-05-29
*.163.234.*
Polecam IP5916C kamerę jakość maszakryczna, fullHD regulacja obiektywu super sprzęt i rejestracja na pendrive, i cena najnizsza w polsce za ten model ciekawe skąd go mają :)
świetna jakość obrazu w dzień i w nocy
nie zaobserwowalem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz Ratajczak
link | zgłoś
2014-04-09
*.207.132.*
Kurna mieli dostarczyli mi towaru miał być tir na następny dzień czekałem na dostawę tydzień, ale w sumie opłacało się dostałem rabat całkiem fajny ogolnie wporzondku
dostawa tydzien
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...