Opinie o Osuszanie muru, ściany, piwnicy - TaniSklad

4.9 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 18
Średnia ocen:
4.8 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.tanisklad.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Tomek
link | zgłoś
2020-04-20
*.111.156.*
Potwierdzić tylko mogę działanie środka do osuszania ścian zakupionego w tanisklad.pl, co prawda tani nie jest ale jak sie wywali na stary dom w mieście 500k, to wydać pare stówek i pozbyć sie mokrych sćian to bez 2 zdań warto, bardzo polecam środek sprawdził się już po miesiącu efekt ogromny, na te [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gaz-klas
link | zgłoś
2018-03-05
*.233.41.*
Aplikowałem przy -10 ok miesiąca temu, w środku ok 6stopni, jestem zaskoczony, że efekt jest widoczny już, polecam środek działa faktycznie jak należy
bardzo dobrze działa
wydawać się może ze cena, ale konkurencja ma dużo drożej, wiec wad brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam Gregorczyk
link | zgłoś
2017-12-27
*.111.244.*
Zakupiłem 2szt czytająć opinie i tylko potwiedzam, efekt już po 3 tygodniach widoczny, z opinią wróce na pewno narazie duzy plus
szybki efekt warty swojej ceny
narazie nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna Czarnecka z Rodziną
link | zgłoś
2017-10-29
*.137.17.*
Polecam, potwierdzam opinie, śodek faktycznie działa, w przeciwieństwo to szajsu z castoramy, polecam wszystkim
super efekty polecam
nawet cena nie jest wadą, bo to po prostu działą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antoni Barkowski
link | zgłoś
2017-06-22
*.228.45.*
Na środek trafiłem przez ten portal pare miesięcy temu, dlatego wracam tu aby napisać komentarz, że potwierdza, środek fatktycznie działa, zalewaliśmy otwory 4 miesiące temu i dziś ściany już są całkiem suche mimio wysokiej wody gruntowej
działa doskonale
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Mirosław Czernikowski
link | zgłoś
2017-02-28
*.111.156.*
Po roku mogę powiedzieć,że sprawdził się preparat doskonale Suchy Dom Professional, zniknęły wykwity, trafiłem na tę stronę przez przypadek bo chciałem zamówić kolejną partię a zapomniałem nazwy firmy :), polecam wszystkim sprawdza się doskonale
Efekty już po 2 tygodniach widoczne w moim przypadku były polecam
nie zaobserowowano, brak wad,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2017-02-08
*.137.19.*
Konkretny i znający się na rzeczy handlowiec doradził mi w samodzielnym przygotowaniu ścian pod iniekcje. Preparat jest w rewelacyjnej cenie i dużo większym stężeniu, niż proponuje konkurencja (tj. drożej i rozcieńczony składnik aktywny). Dlatego jest to środek profesjonalny, można go zastosować w [rozwiń/zwiń]
skuteczny środek osuszający
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian Krzaczkowski
link | zgłoś
2016-03-09
*.142.242.*
Zakupu dokonałem sugerując się opiniami m.in. z tego portalu, dziś poleciłem znajomemu tą firmę, a że przypomniałem sobie o opiniach przy okazji polecenia znajomemu postanowiłem, że napiszę również kilka zdań od siebie. Prace nawiercania wykonywałem w sierpniu 2015, mieliśmy poważny problem w budy [rozwiń/zwiń]
Środek spełnia moje oczekiwania
nie zaobserwowano
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof Nowak
link | zgłoś
2016-02-12
*.48.81.*
Specyfik działa super, dokładnie jak na filmie <a href='https://www.youtube.com/watch?v=8IJNUpveJ30' target='_blank' rel='nofollow external'>https://www.youtube.com/watch?v=8IJNUpveJ30</a>. Po kilku latach bojów i przebojów piwnica NARESZCIE SUCHA.
skuteczny środek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Józef A
link | zgłoś
2015-04-02
*.162.254.*
Potwierdzam świetne działanie środka, wykonalismy odwierty zgodnie z instrukcją efekt widoczny był przy opadach, po prostu ściana już nie ciągnęła wodu
Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]