Opinie o TAURON Polska Energia

1.3 - poziom obsługi
1.3 - jakość usług / cena
1.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 111
Średnia ocen:
1.3 / 5

Kategoria:
Dostawcy prądu

Strona internetowa:
www.tauron-pe.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Nikregt
link | zgłoś
2020-06-09
*.197.33.*
Odradzam, założyłem fotowoltaikę i okazało się że są jescze jakieś dodatkowe opłaty, slaba firma, nie dbają o klientów.
Brak
To że ta firma istnieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krak
link | zgłoś
2020-04-09
*.96.160.*
Przy podpisany umowy z tauronem poprosiłam o najtańsza opcje ponieważ nie korzystamy z mieszkania czekamy na ogrzewanie już od roku Przy 8 rachunku zorientowałam się ze Pani w tauronie zaproponowała umowe na 3 lata a za to elektryk gratis / okazało się ze elektryk był 8 miesięcy gratis a teraz w k [rozwiń/zwiń]
Beak
Oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Melisa
link | zgłoś
2020-02-20
*.102.105.*
Oszuści, przez półroku nie zmieniają taryfy z C11 na G11, gubią wnioski, wysyłają na zły adres. Złożyłem skargę do URe i zamierzam icg pozwać o odszkodowanie.
brak
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2020-01-28
*.111.145.*
Mieszkam na ul. Powstańców w Wołczynie i od 3 dni tzn 25-28.01 ciągłe braki zasilania, sprawdzając na strone taurona żadnych informacji (umywają ręce), jedzenie z lodówki nadaje sie do śmietnika. Firma porażka nie polecam.
Brak
Niski poziom świadczenia usług dostaw prądu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wołczyn Mieszkaniec
link | zgłoś
2020-01-28
*.111.156.*
To jest dramat mieszkamy w 21 wieku w mieście całkiem dużym, zima marzniemy bo pijusy z taurona nie potrafią sobie poradzić i 3 dzień wyłączają zasilanie małe dzieci marzną, okrutny rządowy monopolista, siłą i przemocą wykrada nam pieniądze za marnej jakości usługi.
brak
monopolista rządowy to poważna wada genetyczna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
slowblues
link | zgłoś
2020-01-26
*.30.29.*
Postkomunistyczny moloch z przerośniętymi ambicjami i lichym zapleczem, windujący ceny i nie dbający o klientów. ZERO ZERO ZERO, to właściwe oceny, ale niestety musiałem dać po jedynce. Bezczelni podają na swoich stronach ofertę dla domów w cenach netto (kto z osób prywatnych ma możliwość odliczenia [rozwiń/zwiń]
żadnych
za dużo ich by pisać...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2019-12-19
*.8.115.*
Zdarzają się takie krótkie wyłączenia prądu w ciągu dnia, natomiast ostatnio było "planowane" wyłączenie prądu na 9h czyli w godz. 7.00-16.00 tylko, że zapomnieli poinformować o tym administratora budynku co za tym idzie nie było żadnych ogłoszeń na klatce schodowej, dzwonienie na infolinie niewiele [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-12-11
*.248.165.*
Banda imbecyli, nie potrafią nawet zaksięgować swoich wpłat. Nie wystawiają faktur, nie potrafią podać kiedy inkasent był czytać licznik, nie potrafią podać godzin pracy techników, żenada
Brak
Totalna dezinformacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwester
link | zgłoś
2019-11-19
*.10.208.*
tauron oszukuje klientów widocznie ma układy z komornikami zapłaciłem za gaz do końca roku a oni oddali komornikowi, a mi wysłali ponownie rachunki do zapłaty i żądają zapłaty drugi raz Zażądałem wyjaśnienia nie mają żadnej podstawy prawnej.Uwarzajcie bo będziecie płacić jeden rachunek kilka razy ja [rozwiń/zwiń]
żadnych zalet
układy z komornikami
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2019-08-28
*.179.20.*
Ostatnio rozsyłane pismo Tauron bez daty z niby podpisem Zespół TAURON pt "Mam prawo wyboru najkorzystniejszej oferty potwierdza dotychczasowe opinie o TAURON na tym portalu. Pismo z załącznikami jest na 10 stron i nic z niego nie wynika.Trzeba sobie samemu zrobić talkę w Excelu i wyliczyć, że dla [rozwiń/zwiń]
brak
czysta biurokracja na dodatek bez wyjaśnienia jak należy dokonac wyboru czyli martw się sam konsumencie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?