Opinie o Tech Sterowniki

3.8 - poziom obsługi
3.9 - jakość usług / cena
3.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 11
Kategoria:
Narzędzia

Strona internetowa:
www.techsterowniki.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
fachowiec
link | zgłoś
2018-01-16
*.238.68.*
zauważyliście że wszystkie pozytywne opinie są bardzo nienaturalne pisane jak z reklamy....marna firma - brak serwisu tak jest to załatwiane żeby spławić człowieka a najlepiej zrzucić na instalatora
-
brak serwisu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krzyś
link | zgłoś
2018-01-16
*.238.68.*
najgorszy serwis z jakim się spotkałam- nie polecam nie przyjmują reklamacji mimo wad produktu użytkowanego 1 m -c każą samej sobie naprawiać np. wymontowć z pieca i sprawdzać czy coś jest dokręcone użytkownicy są różni i w różnym wieku tak babcia jak zakupiła kocioł to teraz heja będzie se sama nap [rozwiń/zwiń]
-
serwis a właściwie brak napraw gwarancyjnej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
eugeniusz
link | zgłoś
2017-12-04
*.254.170.*
bardzo dobrze zaprogramowany sterownik ale bardzo awaryjny,utrudniony kontakt z serwisem przez automat zgłoszeniowy który jest nastawiony na wciągnięcie kasy od dzwoniących.Defro powinno mieć możliwośc wyboru sterowników.
prosty w obsłudze,dobre rozwiązanie itp.
nie gwarantuje bezpiecznej obsługi kotła
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tytus
link | zgłoś
2017-11-04
*.47.233.*
Sterownik w miarę prosty napewno instrukcję trzeba kilka razy przyczytać . super wygląd i co dla mnie było ważne produkt polski . Ostrzegam uzytkowników którzy np w domach szeregowych-blizniakach mają te sterowniki lepiej zmienić kod komunikacji w przypadku kilku mieszkańców - sąsiadów którzy mają t [rozwiń/zwiń]
disign- produkt made in poland
problem z komunikacją
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotrek Dubiński
link | zgłoś
2017-05-29
*.4.173.*
Mam zakupiony model sterownika ST-407n do zarządzania kilkoma źródłami ciepła, jak zaworami mieszającymi wraz z pompami oraz pompą CWU. Sterownik ma duży, kolorowy wyświetlacz LCD 4,3” i masywną, solidną obudowę. Jeśli szukacie sterowników z wyższej półki, to rekomenduje Techa
wysoka jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof Baczyńska
link | zgłoś
2016-09-27
*.7.118.*
Mam nowo wybudowany dom i koniecznie chciałem, aby był jak najbardziej nowoczesny i zautomatyzowany jeśli chodzi o ogrzewanie. Postawiłem na sterowniki firmy Tech, gdyż wiele osób mi je polecało. Po założeniu regulatorów pokojowych mam pełny komfort użytkowania domu. Urządzenia dbają o to, aby w każ [rozwiń/zwiń]
innowacyjność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew45
link | zgłoś
2016-08-21
*.10.209.*
Już kilka lat zarządzam dużym pensjonatem i od pewnego czasu szukałem systemu do sterowania ogrzewaniem hotelowym. Zamówiłem instalatora i doradził mi system z firmy Tech Sterowniki. W całym pensjonacie rozlokowali czujniki i sterowniki do ogrzewania podłogowego z możliwością mieszania z ogrzewaniem [rozwiń/zwiń]
sprawne zarzędzanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Trybańscy
link | zgłoś
2016-07-21
*.10.34.*
W całym domu mamy kilka sterowników firmy TECH, sterujemy je przez odpowiedni moduł, który umożliwia nam kontrolę temperatury w kilku pomieszczeniach i to z dowolnego miejsca. Jest to idealne rozwiązanie dla zapracowanych, ponieważ pozwala precyzyjnie regulować temperaturę, wtedy kiedy mamy na to c [rozwiń/zwiń]
Profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej Halikowski
link | zgłoś
2016-06-24
*.29.134.*
Mam kocioł z podajnikiem Piecbudu z podpiętym regulatorem pokojowym firmy TECH, duża wygoda. Sprzęt posiada bardzo wiele funkcji, np: komunikacje bezprzewodową, tygodniowy program ogrzewania, wbudowany czujnik pokojowy, jest tego więcej. Instalatorzy polecali mi regulator tej marki, mówiąc, że to na [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2016-05-30
*.10.133.*
Właśnie skończyłam ponad dwumiesięczny remont domu. Ocieplenie budynku, wymiana instalacji gazowej, nowy piec z zasobnikiem wody. Zakupiłem też bezprzewodowy czujnik marki TECH Sterowniki do mojego ogrzewania podłogowego, będę go montował, ale wiem, że marka urządzenia godna zaufania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzesiek Dudzik
link | zgłoś
2016-04-20
*.22.163.*
Od jakiegoś czasu szukałem dobrego regulatora sterującego ogrzewaniem w moim domu, aby sprawnie dostosować moc urządzeń grzewczych w poszczególnych pomieszczeniach. Polecono mi firmę Tech. Krótko rzecz ujmując, regulator radzi sobie świetnie z kilkoma urządzeniami, a to ważne, gdyż mam bardzo duży p [rozwiń/zwiń]
elastyczność programów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?