Opinie o Tech Sterowniki

3.1 - poziom obsługi
3.1 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 15
Kategoria:
Narzędzia

Strona internetowa:
www.techsterowniki.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Wojtek
link | zgłoś
2018-01-30
*.205.151.*
nie polecam -a naprawa gwarancyjna w serwisie nie znają tego pojęcia jeśli się dodzwonisz!!!!!
-
zdarzają się i można zapomnieć że oni je usuną
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANNa
link | zgłoś
2018-01-30
*.205.151.*
nie polecam a serwis to dno
-
poprostu wadliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2018-01-26
*.255.254.*
wadliwe robione byle jak i bez realnej gwarancji bo o naprawie gwarancyjnej możesz pomarzyć nikt do ciebie nie przyjedzie kupiłeś to se napraw bo naprawa gwarancyjną wytłumaczą ci że masz wykonać sam jesteś starszy czy coś twój problem na prawdę koszmar nie wyobrażalne a jednak nie szanują klienta
-
brak gwarancji za którą płacisz
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
RYSZARD
link | zgłoś
2018-01-26
*.255.254.*
nie polecam krótko mówiąc kupujesz na własne ryzyko jeśli trafisz na wade nie licz na gwarancje czyli serwis dodzwonienie się graniczy z cudem ale jeśli ci się uda to kolejne rozczarowanie pracownik informuje że to ty masz wiedzieć co jest uszkodzone masz sprawdzić czy wszystko zostało dokręcone ob [rozwiń/zwiń]
-
całe mnóstwo bez gwarancji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
fachowiec
link | zgłoś
2018-01-16
*.238.68.*
zauważyliście że wszystkie pozytywne opinie są bardzo nienaturalne pisane jak z reklamy....marna firma - brak serwisu tak jest to załatwiane żeby spławić człowieka a najlepiej zrzucić na instalatora
-
brak serwisu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
krzyś
link | zgłoś
2018-01-16
*.238.68.*
najgorszy serwis z jakim się spotkałam- nie polecam nie przyjmują reklamacji mimo wad produktu użytkowanego 1 m -c każą samej sobie naprawiać np. wymontowć z pieca i sprawdzać czy coś jest dokręcone użytkownicy są różni i w różnym wieku tak babcia jak zakupiła kocioł to teraz heja będzie se sama nap [rozwiń/zwiń]
-
serwis a właściwie brak napraw gwarancyjnej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
eugeniusz
link | zgłoś
2017-12-04
*.254.170.*
bardzo dobrze zaprogramowany sterownik ale bardzo awaryjny,utrudniony kontakt z serwisem przez automat zgłoszeniowy który jest nastawiony na wciągnięcie kasy od dzwoniących.Defro powinno mieć możliwośc wyboru sterowników.
prosty w obsłudze,dobre rozwiązanie itp.
nie gwarantuje bezpiecznej obsługi kotła
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tytus
link | zgłoś
2017-11-04
*.47.233.*
Sterownik w miarę prosty napewno instrukcję trzeba kilka razy przyczytać . super wygląd i co dla mnie było ważne produkt polski . Ostrzegam uzytkowników którzy np w domach szeregowych-blizniakach mają te sterowniki lepiej zmienić kod komunikacji w przypadku kilku mieszkańców - sąsiadów którzy mają t [rozwiń/zwiń]
disign- produkt made in poland
problem z komunikacją
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotrek Dubiński
link | zgłoś
2017-05-29
*.4.173.*
Mam zakupiony model sterownika ST-407n do zarządzania kilkoma źródłami ciepła, jak zaworami mieszającymi wraz z pompami oraz pompą CWU. Sterownik ma duży, kolorowy wyświetlacz LCD 4,3” i masywną, solidną obudowę. Jeśli szukacie sterowników z wyższej półki, to rekomenduje Techa
wysoka jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof Baczyńska
link | zgłoś
2016-09-27
*.7.118.*
Mam nowo wybudowany dom i koniecznie chciałem, aby był jak najbardziej nowoczesny i zautomatyzowany jeśli chodzi o ogrzewanie. Postawiłem na sterowniki firmy Tech, gdyż wiele osób mi je polecało. Po założeniu regulatorów pokojowych mam pełny komfort użytkowania domu. Urządzenia dbają o to, aby w każ [rozwiń/zwiń]
innowacyjność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Zbigniew45
link | zgłoś
2016-08-21
*.10.209.*
Już kilka lat zarządzam dużym pensjonatem i od pewnego czasu szukałem systemu do sterowania ogrzewaniem hotelowym. Zamówiłem instalatora i doradził mi system z firmy Tech Sterowniki. W całym pensjonacie rozlokowali czujniki i sterowniki do ogrzewania podłogowego z możliwością mieszania z ogrzewaniem [rozwiń/zwiń]
sprawne zarzędzanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Trybańscy
link | zgłoś
2016-07-21
*.10.34.*
W całym domu mamy kilka sterowników firmy TECH, sterujemy je przez odpowiedni moduł, który umożliwia nam kontrolę temperatury w kilku pomieszczeniach i to z dowolnego miejsca. Jest to idealne rozwiązanie dla zapracowanych, ponieważ pozwala precyzyjnie regulować temperaturę, wtedy kiedy mamy na to c [rozwiń/zwiń]
Profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej Halikowski
link | zgłoś
2016-06-24
*.29.134.*
Mam kocioł z podajnikiem Piecbudu z podpiętym regulatorem pokojowym firmy TECH, duża wygoda. Sprzęt posiada bardzo wiele funkcji, np: komunikacje bezprzewodową, tygodniowy program ogrzewania, wbudowany czujnik pokojowy, jest tego więcej. Instalatorzy polecali mi regulator tej marki, mówiąc, że to na [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...