Opinie o Telestrada

3.7 - poziom obsługi
3.9 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 18
Średnia ocen:
3.8 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
www.telestrada.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
LM_Marian
link | zgłoś
2020-06-13
*.143.116.*
Byłem klientem (do 15.05.2020) Lajt mobile ponad rok. PRZESTRZEGAM nie dokonujcie przedpłat. W każdej chwili mogą przejąć wasze pieniądze, zablokują konto. Na wyjaśnienie przejętych pieniędzy nie ma co liczyć. W takich sprawach olewa się klienta. Ponieważ są to mało znaczące kwoty liczą, że kli [rozwiń/zwiń]
cena usług
brak rzetelności
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niala
link | zgłoś
2020-03-28
*.64.67.*
mam u nich 2 abonamenty od przeszło 5 lat, jestem zadowolona, faktury na @, zasięg plusa więc nie ma problemów z połączeniami czy prędkością netu, panel do małej poprawy - brak możliwości, dodawania samodzielnie pakietów itp. ogólnie jestem bardzo zadowolona
tanio, dobry zasięg, obsługa
panel
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nowa
link | zgłoś
2020-03-09
*.96.38.*
W TLS posiadam numer komórkowy, konkretnie usługi świadczy mi marka lajt mobile. Wszystko działa prawidłowo, mam bardzo dobry zasięg niezależnie od miejsca gdzie aktualnie przebywam, a do tego cena 19,99 30 GB i wszystko no limit :) Rodzice maja usługi stacjonarne, tam też wszystko jest ok.
dobre usługi za małe pieniądze
chyba nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jana
link | zgłoś
2020-03-05
*.0.23.*
Internet śmiga jak szalony. Wszystko OK!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joana
link | zgłoś
2020-03-05
*.96.38.*
mam abonament w lajtmobile i jestem zadowolona, tata i mama mają stacjonarny numer z telestrady i też niskie rachunki i nie mają awarii także zdecydowanie polecam
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
maciej
link | zgłoś
2020-03-05
*.96.38.*
Ja jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy, nie maiłem żadnych problemów i wszystko załatwone uczciwie. Ludzie nie czytają podstawowych infromacji z umowy i stad te opinie, sami są sobie winni. Ja jestem zadowolony i polecam !
obsługa cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata DROZDOWSKA KOWALCZUK
link | zgłoś
2020-02-29
*.193.252.*
Przestrzegam !!! NIE POLECAM ,oD GRUDNIA 2019 PRÓBUJE ROZWIĄZAC UMOWE NA TELEFONN . fIRMA NIE PRZYJMUJE E-MAILOWEGO ZGŁOSZENIA . lISTY WRACAJĄ , ŻE FIRMA NIE ISTNIEJE POD ADRESAMI SKOPIOWANYMI Z JEJ STRONY INTERNETOWEJ .PRAWIDŁOWY ADRES PO 2 MIESIACACH ZNALAZŁAM NA RACHUNKU [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mała Mi
link | zgłoś
2020-02-28
*.96.38.*
Korzystam u nich z lajta i jestem bardzo zadowolona!
Cena, Zasięg, obsługa.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dabrowst
link | zgłoś
2019-11-30
*.30.29.*
Jestem od trzech lat abonentem Telestrady w zakresie telefonu stacjonarnego i internetu VDSL (WLR + BSA). Przeniosłem się z Orange. Łącznie płacę miesięcznie za te usługi 121,68. Nie zgłaszam żadnych zastrzeżeń, awarii brak. Nielimitowany plan telefoniczny wychodzi w Telestradzie ponad 10zł taniej n [rozwiń/zwiń]
Niezawodność, konkurencyjna cena za pakiet, obsługa klienta
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daria
link | zgłoś
2019-11-02
*.147.40.*
Mnie wydymali na przeniesieniu numeru. Jak należy wypowiedziałam umowę w termine. Później zleciłam przeniesiene nr do innej sieci, a ci łajdacy udawali że to jest cofnięcie wypowiedzenia umowy. Nie chciało mi się walczyć z nimi w sądzie o 35 zł, ale pożegnałem się definitywnie z osustami i innych pr [rozwiń/zwiń]
było w miarę tanio
oszukują ludzi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]