Opinie o Telestrada

3.1 - poziom obsługi
2.9 - jakość usług / cena
3.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 9
Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
www.telestrada.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Wnuczka
link | zgłoś
2019-04-28
*.172.255.*
Przedstawiciele handlowi Telestrady znów naciągają starsze osoby wykorzystując ich ufność!!! Przestrzegam przed podpisywaniem niby przedłużenia umowy, nie ma czegoś takiego, przedstawiciele naciągają na nowe umowy albo na numery stacjonarne albo na komórki. Przedłużenie umowy jest w formie aneksu i [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman
link | zgłoś
2019-04-11
*.17.174.*
Mnie także oszukali. Złozylem kilka podpisów, później facet postawił jakieś wichajstry,ze niby wyraziłem zgody o których nigdy nie było mowy i uciekl nie pozostawiając mi regulaminu ani warunków. W ciągu 14 dni przesłałem odstąpienie od umowy. Od tej pory dzwonią naprzemian trzy różne panie i każda [rozwiń/zwiń]
brak jakichkolwiek, to jest oszustwo
kłamią, wmuszają abonament, nie respektują rezygnacji z umowy na odległość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anka
link | zgłoś
2019-02-20
*.246.66.*
Uwaga na firmę Telestrada. Po podpisaniu w domu umowy na telefon stacjonarny na kolejne 24 m-ce , po uplywie 14 dni Pani uprzejmie informuje telefonicznie że zostanie dostarczowny nowy aparat, telefoniczny oraz ze zostanie uzyte nowe łącze.W tym momencie nie ma już możliwości odstąpienia od umowy. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian
link | zgłoś
2018-10-28
*.25.242.*
Polecam mam u nich komórkę , przyjechał jakiś facet podpisałem i płacę mniej.Jak skończy mi się umowa na internet też u nich kupię
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Obsserwator
link | zgłoś
2018-10-28
*.25.242.*
Ja jestem abonamtem Telestrady od ponad 2lat mam telefon stacjonarny internet i 3 komórki w.rodzinie.Dobra oferta jestem zadowolony.Przedstawiciel dobrze mi doradził.Polecam.P.S.a tak w temacie negatywnych opini w.kazdej firmie.znajda.się osoby które ida na.skróty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
semarek
link | zgłoś
2018-04-08
*.9.142.*
Posiadam internet stacjonarny oraz telefon VOIP w Telestradzie. Wszystko chodzi tak jak powinno. Problem wystąpił na początku ponieważ Orange (bo na sieci Orange pracuje łącze) odrzucało zlecenie na wykonanie linii pomiędzy słupem a budynkiem. W końcu podwiesiłem linię sam, Telestrada w ramach zwrot [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szczery
link | zgłoś
2018-04-04
*.24.66.*
Witam, dnia 14.12.2017 mężczyzna przedstawiający sie jako konsultant firmy Telestrada, przedstawil umowe przeniesienia numeru z Orange do Telestrada. Dokładnie wiedzieli kiedy kończy się umowa z TP S.A przejętym przez Orange .Rozmowa z przedstawicielem była o jakichkolwiek mozliwosciach zmniejszenia [rozwiń/zwiń]
Brak
Naciąganie osób starszych, nachalne dzwonienie konsultantow
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2018-02-06
*:ec01:2966:*
sory za błàd w Przedstawiciel Handlowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamillo
link | zgłoś
2016-11-26
*.156.117.*
Potrzebowałam internetu mobilnego, który sprosta nawet najtrudniejszemu wyzwaniu - sprawdzi się przede wszystkim na uczelni xD uczelniany net jest kiepski. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Poważnie zastanawiam się czy nie zakupić od nich usługi internetu stacjonarnego.l
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...