Opinie o Telestrada

3.0 - poziom obsługi
3.1 - jakość usług / cena
2.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 11
Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
www.telestrada.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Daria
link | zgłoś
2019-11-02
*.147.40.*
Mnie wydymali na przeniesieniu numeru. Jak należy wypowiedziałam umowę w termine. Później zleciłam przeniesiene nr do innej sieci, a ci łajdacy udawali że to jest cofnięcie wypowiedzenia umowy. Nie chciało mi się walczyć z nimi w sądzie o 35 zł, ale pożegnałem się definitywnie z osustami i innych pr [rozwiń/zwiń]
było w miarę tanio
oszukują ludzi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-10-31
*.146.187.*
W wakacje kupiłem 1 abonament i 2 n-ry na karte. Jestem zadowolony, bo oferta naprawdę konkurencyjna. Nikt mnie nie naciągał, zrobiłem to z własnej nieprzymuszonej woli :) Dodam tylko, że w zasadzie nie korzystam z roamingu. Jeżeli ktoś rozmawia za granicą oferta mz jest już porównywalna do konkuren [rozwiń/zwiń]
tanio i dużo GB
brak roamingu (ja nie korzystam, więc dla mnie to nie wada)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena
link | zgłoś
2019-10-24
*.77.81.*
Oszuści, naciągacze, żerują na naiwności osób starszych, na braku ich wiedzy i spostrzegawczości w tym temacie.Co innego mówią a co innego jest na umowie (napisanej w taki sposób i takim druczkiem, żeby nikomu nie chciało się jej czytać), ale właśnie takie osoby ufają "miłemu panu/pani" i podpisują! [rozwiń/zwiń]
brak
niewiarygodność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marina
link | zgłoś
2019-08-20
*.218.219.*
Zostałam wprowadzona w błąd przez konsultanta firmy Telestrada w wyniku którego podpisałam umowę na przeniesienie numeru z Orange do Telestrady. W trakcie korzystania z usług Telestrada zrozumiałam jak mnie mocno oszukał ten konsultant, mam teraz warunki najgorsze jakie tylko mogą być! W Orange mi [rozwiń/zwiń]
-
mało GB, drogie opłaty za rozmowę za granicę, nie wszędzie jest zasięg, nie udzielają informacji przez email, wysokie opłaty za rozmowę przez infolinię
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wnuczka
link | zgłoś
2019-04-28
*.172.255.*
Przedstawiciele handlowi Telestrady znów naciągają starsze osoby wykorzystując ich ufność!!! Przestrzegam przed podpisywaniem niby przedłużenia umowy, nie ma czegoś takiego, przedstawiciele naciągają na nowe umowy albo na numery stacjonarne albo na komórki. Przedłużenie umowy jest w formie aneksu i [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Marian
link | zgłoś
2018-10-28
*.25.242.*
Polecam mam u nich komórkę , przyjechał jakiś facet podpisałem i płacę mniej.Jak skończy mi się umowa na internet też u nich kupię
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Obsserwator
link | zgłoś
2018-10-28
*.25.242.*
Ja jestem abonamtem Telestrady od ponad 2lat mam telefon stacjonarny internet i 3 komórki w.rodzinie.Dobra oferta jestem zadowolony.Przedstawiciel dobrze mi doradził.Polecam.P.S.a tak w temacie negatywnych opini w.kazdej firmie.znajda.się osoby które ida na.skróty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
semarek
link | zgłoś
2018-04-08
*.9.142.*
Posiadam internet stacjonarny oraz telefon VOIP w Telestradzie. Wszystko chodzi tak jak powinno. Problem wystąpił na początku ponieważ Orange (bo na sieci Orange pracuje łącze) odrzucało zlecenie na wykonanie linii pomiędzy słupem a budynkiem. W końcu podwiesiłem linię sam, Telestrada w ramach zwrot [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szczery
link | zgłoś
2018-04-04
*.24.66.*
Witam, dnia 14.12.2017 mężczyzna przedstawiający sie jako konsultant firmy Telestrada, przedstawil umowe przeniesienia numeru z Orange do Telestrada. Dokładnie wiedzieli kiedy kończy się umowa z TP S.A przejętym przez Orange .Rozmowa z przedstawicielem była o jakichkolwiek mozliwosciach zmniejszenia [rozwiń/zwiń]
Brak
Naciąganie osób starszych, nachalne dzwonienie konsultantow
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2018-02-06
*:ec01:2966:*
sory za błàd w Przedstawiciel Handlowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Kamillo
link | zgłoś
2016-11-26
*.156.117.*
Potrzebowałam internetu mobilnego, który sprosta nawet najtrudniejszemu wyzwaniu - sprawdzi się przede wszystkim na uczelni xD uczelniany net jest kiepski. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Poważnie zastanawiam się czy nie zakupić od nich usługi internetu stacjonarnego.l
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...