Opinie o Telestrada

2.7 - poziom obsługi
2.5 - jakość usług / cena
2.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 10
Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
www.telestrada.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marian
link | zgłoś
2018-10-28
*.25.242.*
Polecam mam u nich komórkę , przyjechał jakiś facet podpisałem i płacę mniej.Jak skończy mi się umowa na internet też u nich kupię
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Obsserwator
link | zgłoś
2018-10-28
*.25.242.*
Ja jestem abonamtem Telestrady od ponad 2lat mam telefon stacjonarny internet i 3 komórki w.rodzinie.Dobra oferta jestem zadowolony.Przedstawiciel dobrze mi doradził.Polecam.P.S.a tak w temacie negatywnych opini w.kazdej firmie.znajda.się osoby które ida na.skróty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kinga
link | zgłoś
2018-10-22
*.216.112.*
UWAGA OSZUŚCI Podszywają się pod inną firmę - w naszym przypadku była to Netia (telefonicznie przedstawiają niby ofertę Netii), przyjeżdza gostek z umową do podpisu, po czym tuż po podpisaniu jej przez starszą osobę, ucieka. Nie zostawiając egzemplarza umowy dla konsumenta. Mama dowiedziała się, [rozwiń/zwiń]
OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman
link | zgłoś
2018-10-08
*.23.227.*
starsza 88 letnia kobieta naciegnieta przez przedstawiciela który oprócz przedłużenia umowy na dotychczasowy numer podsunął do podpisania nieświadomej kobiecie drugi gdzie ani śladu drugiego egzemplarzai karty do owego numeru nie zostawił , natomiast rachunki przychodzą do zapłaty 2 a po interwencji [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Syn kolejnej naciągniętej starej osoby
link | zgłoś
2018-09-28
*.237.2.*
Również całkowicie zgadzam się z poniższymi opiniami - oszuści i naciągacze. Moją 86-cio letnią, ciężko chorą mamę również naciągnęli na jakąś umowę po której śladu nie ma. Ponieważ mama nie wpuszcza nikogo do domu przypuszczam, że jej dane zdobyli nielegalnie a podpis sfałszowali. Moją skargę jaką [rozwiń/zwiń]
Brak
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Aniqu
link | zgłoś
2018-08-30
*.19.122.*
Zgadzam się w 100% - banda oszustów i naciągaczy. Nie dość że podsunęli mojej mamę do podpisu jakąś umowę którą podobno trzeba podpisać Okazało się że podpisała na telefon komórkowy. Przedstawiciel handlowy a właściwie oszust nie zostawił 2 egzemplarza umowy. Ze też nie ma kary na takich łobuzów i [rozwiń/zwiń]
żadnych
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
semarek
link | zgłoś
2018-04-08
*.9.142.*
Posiadam internet stacjonarny oraz telefon VOIP w Telestradzie. Wszystko chodzi tak jak powinno. Problem wystąpił na początku ponieważ Orange (bo na sieci Orange pracuje łącze) odrzucało zlecenie na wykonanie linii pomiędzy słupem a budynkiem. W końcu podwiesiłem linię sam, Telestrada w ramach zwrot [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szczery
link | zgłoś
2018-04-04
*.24.66.*
Witam, dnia 14.12.2017 mężczyzna przedstawiający sie jako konsultant firmy Telestrada, przedstawil umowe przeniesienia numeru z Orange do Telestrada. Dokładnie wiedzieli kiedy kończy się umowa z TP S.A przejętym przez Orange .Rozmowa z przedstawicielem była o jakichkolwiek mozliwosciach zmniejszenia [rozwiń/zwiń]
Brak
Naciąganie osób starszych, nachalne dzwonienie konsultantow
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2018-02-06
*:ec01:2966:*
sory za błàd w Przedstawiciel Handlowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamillo
link | zgłoś
2016-11-26
*.156.117.*
Potrzebowałam internetu mobilnego, który sprosta nawet najtrudniejszemu wyzwaniu - sprawdzi się przede wszystkim na uczelni xD uczelniany net jest kiepski. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Poważnie zastanawiam się czy nie zakupić od nich usługi internetu stacjonarnego.l
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...