Opinie o tuwysylam.pl

1.5 - poziom obsługi
1.8 - jakość usług / cena
1.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 36
Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
tywysylam.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
zamawiajacy
link | zgłoś
2020-02-09
*.255.140.*
OSZUŚCI, NIE ZWRACAJĄ POBRAŃ!!! OD ponad roku czekam za zwrotem pobrań!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jwx
link | zgłoś
2020-02-04
*:1349:c65f:*
Paczka nie odebrana mimo że umawiałem odbiór 4 dni wcześniej. Miał być zawieziony sprzęt do do serwisowania na konkretny dzień Teraz na wolny termin przyjdzie mi poczekać 30 dni przez co utracę gwarancję.zero kontaktu telefonicznego z fima. Stratami z tego tytułu zamierzam obciażyć kuriera, ale z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2020-01-31
*.11.129.*
Przerósł ich odbiór paczki do wysyłki. Przy próbie rezygnacji z usługi (płatność jest z góry) zażądali prowizji za wycofanie się ze zlecenia. Gdy to zacząłem kwestionować od tygodnia nie odpowiadają. W formularz jest pozycja Jakość usługi / produktu i cena: Proszę dać jeszcze w polu wyboru: u [rozwiń/zwiń]
Same wady. Nawet nie ma nic netralnego
Naciagacze a nie "tanie przesyłki kurierskie"
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kamila
link | zgłoś
2020-01-28
*.252.66.*
Najgorsze doswiadczenie z customer service w sprawie przesylek jakie kiedykolwiek miałam. Paradoks i parodia w jednym. Nie rozumiem jakim cudem oni jeszcze działają w biznesie. Jestem ostatnia ktora by brala sprawy na social media - zwykle staram sie zalatwiac sprawe 'za zamknietymi drzwiami' ale p [rozwiń/zwiń]
wszystko, od poczatku do konca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2020-01-27
*.65.213.*
Witam, proponuję wszystkim oszukanym zgłaszać sprawę na Policję. NIe zwracanie pobrań to przestępstwo z art. 284 kk. Ja już to zrobiłem. Ponadto równoległe złożyłem pozew poprzez e-sąd.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Azie
link | zgłoś
2020-01-23
*.0.122.*
Omijać z daleka, OSZUŚCI !! Nie można odzyskać pieniędzy za przesyłki pobraniowe. Brak kontaktu z właścicielem, nie ma telefonu do firmy, panienka tłumaczy że za przelewy odpowiada szef, którego nigdy nie ma i nie ma do niego kontaktu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Amadeusz
link | zgłoś
2020-01-22
*.122.223.*
Oszuści, nie zwracają pobrań!! Proszę osoby poszkodowane o kontakt w sprawie pozwu zbiorowego.
brak
Nie zwracają pobrań.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław
link | zgłoś
2020-01-21
*.238.115.*
Uwaga oszuści od pół roku zalegają ponad 3 tys. zł z pobrań. nie opowiadają na meile. brak kontaktu telefonicznego. Nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
edek
link | zgłoś
2020-01-07
*.161.9.*
Ja również odradzam korzystanie z tej firmy, pobranie nie jest wypłacane. Jeśli nie otrzymaliście pobrania w wyznaczonym terminie to zgłoście się do Urzędu miasta lub gminy do Rzecznika Praw Konsumenta. Ja to zrobiłem, jedna interwencja Rzecznika i pieniądze były natychmiast przelane. Róbcie tak, t [rozwiń/zwiń]
szkoda gadać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2020-01-03
*.161.0.*
To są prosto określając złodzieje. Szef oszust i wyłudzacz. Szwagier wysłał przez ich paczkę pobraniową około 60 dni temu . I ponad 2000 zł przywłaszczyli sobie. Szef trzyma kasę.
brak
nie przekazują pieniędzy z pobrań za przesyłki !!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2020-01-03
*.10.245.*
W pełni zgadzam się z opiniami przedmówców. Działalność firmy opiera się na wyłudzeniach, a nie oferowaniu brokerskich usług kurierskich. Firma od sierpnia 2019 r. zalega nam ze zwrotami 2 pobrań na łączną kwotę 195,98 zł. Kontakt z firmą wybitnie utrudniony. Odpowiada jedynie na mejle Pani z Biu [rozwiń/zwiń]
Brak
Oszustwa i wyłudzenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bartek
link | zgłoś
2020-01-01
*.225.190.*
witam, czy ktos/cos z tym robi lub bedzie?? ja tez wielokrotnie zostałem oszukany/naciągniety przez tuwysłam.pl ale miarka się przebrała...niedość ze nie chcą zwrócić pobrania za paczkę od października tego roku to jeszcze do tego nękają mnie jakimiś dopłatami poprzez sad itd po 100-200 czy 500zł. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
falco
link | zgłoś
2019-12-31
*.67.91.*
Nie oddają pieniędzy z pobrań, w moim przypadku, prawie 6 tys zł!!! Złożyłem wniosek do eSądu, który wysłał Nakaz Zapłaty, na razie czekam na zwrot pieniędzy. ABSOLUTNIE ODRADZAM KORZYSTANIE Z TUWYSLAM.PL, CO GROZI UTRATĄ PIENIĘDZY!!!
Nie oddają pieniędzy z pobrań!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?