Opinie o tuwysylam.pl

2.1 - poziom obsługi
2.1 - jakość usług / cena
2.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 15
Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
tywysylam.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
klient
link | zgłoś
2019-09-13
*.146.226.*
Firma nieuczciwa, nie wypłaca pobrań. Zapraszam wszystkich poszkodowanych do przyłączenia się do grupy FB pod nazwą Oszukani przez tuwysylam.pl
przywłaszczenie pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
karolw
link | zgłoś
2019-08-23
*.42.187.*
UWAGA !! OSZUŚCI NIE ODDAJĄ PIENIĘDZY Z POBRAŃ !!!
UWAGA !! OSZUŚCI NIE ODDAJĄ PIENIĘDZY Z POBRAŃ !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominik
link | zgłoś
2019-08-18
*.41.173.*
Nr tel do właściciela Form Mariusz Zawadzki 517 350 625
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olka
link | zgłoś
2019-08-13
*.239.182.*
Nie wiem jak to możliwe, żeby taki oszust tak długo bezkarnie naciągał ludzi. Nie zwraca pobrań, panie z księgowości zasłaniają się szefem. Nie polecam, to firma krzak.
brak
naciągacz, złodziej, oszust
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2019-08-12
*.41.175.*
Prywatny nr do właściciela 517350625 Kontakt powinien pomóc w odzyskaniu kwoty pobrania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Łukasz
link | zgłoś
2019-07-25
*.31.157.*
OSZUŚCI! Na pieniądze za pobranie czekam już od miesiąca. Pani Ewelina Lisek z księgowości lekceważącym tonem oznajmiła, że "jak będzie taka wola szefa Mariusza Zawadzkiego, to mogą wcale mi pieniędzy nie zwrócić". Podejście do klienta gorzej jak za komuny, mają kompletnie w nosie.
BRAK
Problemy finansowe firmy, wyłudzenia opłat dodatkowych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian
link | zgłoś
2019-06-28
*.33.36.*
Próba wyłudzenia pieniędzy po 7 miesiącach. Jeżeli chcecie spać spokojnie to nie korzystajcie z usług tej firmy.
Wyłudzenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2019-06-22
*.150.148.*
Jak u wielu osób poniżej. Próba wyłudzenia. Zero konkretów. To tak jakby nieznajomy podszedł do mnie na ulicy i powiedział mi że jestem mu winny 20 zł bo tak mówi. Ludzie nie bójcie się walczcie aby takie firmy i dziwnie-brzmiące żydowskie kancelarie zniknęły z powierzchni ziemii. Nie dajcie oszusto [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
barry
link | zgłoś
2019-05-18
*:f043:5a8f:*
To samo jak u innych. Po paru miesiacach list od "Adwokata". Wezwanie do zaplaty ze przekroczenie wymiarow, ktore byly zawyzone. Wyslalem z nimi 3 paczki bez problemu, a czwarta w taki sposob. Jak tak mozna... W tych czasach o klienta sie powinno dbac, a nie probowac go okradac!
Po 2 miesiacach, proba wyludzenia pieniedzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mleczny
link | zgłoś
2019-05-16
*.113.207.*
witam firma krzak. dostalem fakture VAT 15.01.2019 ze mam doplacic 20zl za niewymiarowa paczke.mail trafil do spamu i nie widzialem go. w polowie maja przysylaja ostateczne przedsadowe wezwanie do zaplaty. dzwonie do nich w celu wyjasnienia co to za "niwymiar" i kiedy byl wyslany-prosze o jakis dow [rozwiń/zwiń]
brak
NACIAGACZE!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
LESZEK MAZUREK
link | zgłoś
2018-07-22
*.232.91.*
CHCESZ MIEĆ KŁOPOTY TO ...TYLKO TA firemka !!! dla tej działalności słowo "firma" to nadużycie, kompletnie nie ogarniają czym się zajmują ,komunikacja bardzo słaba i jak w biurze tylko do godz.15.30 , nie ma z kim rozmawiać ,strona intern. z dużymi błędami i się sama blokuje , zamówiłem kontakt [rozwiń/zwiń]
ŻADNE !!!
SAME !!! TYLKI I WYŁĄCZNIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Opinia
link | zgłoś
2018-06-13
*.238.92.*
Warto się zastanowić czy ten portal z opiniami jest wiarygodny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wysyłka
link | zgłoś
2018-06-13
*.238.92.*
Wszystko OK. Działa i jest tanio
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...