Opinie o vitri group

3.6 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 11
Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
www.rankingfryzjerów
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Aniaj
link | zgłoś
2017-07-15
*.24.198.*
JESTEŚCIE WSPANIALI!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monia185
link | zgłoś
2017-07-05
*:66ea:dc41:*
Chętnie podzielę się opinią o Vitri Group. 1,5 roku temu miałam problem ze swoją firmą, w okolicy otworzyło się kilka konkurencyjnych salonów fryzjerskich i w ciągu kilku miesięcy straciłam wiele klientek. Akurat w tym czasie odnalazłam swoją wizytówkę na rankingu fryzjerów i postanowiłam zainwestow [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
barbara lab
link | zgłoś
2017-06-29
*.254.139.*
Świetna usługa warta każdej wydanej złotówki. Ranking fryzjerów jest w zasadzie jedyną reklamą jaką obecnie opłacam. Dziękuję za wszystkie rady!!!
Korzystna cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta Ż
link | zgłoś
2017-06-26
*.254.166.*
Firmę Vitri Group z siedzibą we Wrocławiu możemy zarekomendować jako pewnego i i solidnego partnera biznesowego z dużym doświadczeniem w zakresie tworzenia wizytówek internetowych oraz pozycjonowania w Google. Współpraca trwa w trybie ciągłym, już ponad dwa lata, w atmosferze wspólnego dialogu. P [rozwiń/zwiń]
super kontakt
mogło by być trochę taniej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2017-06-09
*.7.36.*
Dziękuję za stworzenie rankingu. Dzięki obecności w nim mój salon zdobył nowych klientów. Było warto, chociaż na początku miałam pewne wątpliwości ze względu na pojawiające się negatywne opinie. Polecam współpracę!
Przychodzą nowi klienci
Opłata za rok z góry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2017-06-06
*.47.131.*
Wzorowa współpraca, do tego naprawdę wartościowa usługa. Jestem zadowolona i na pewno będę kontynuowała tę formę reklamy.
Konkurencyjne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
darok
link | zgłoś
2017-05-29
*.42.110.*
Oszuści na 100% oszuści i wyłudzacze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bsha
link | zgłoś
2017-04-19
*.72.212.*
Oszuści na 100% bardzo dobrze znający sie na przepisach.Nie można sie z nimi skontaktować i bezwzglednie omiają prawo wyciągając pieniądze!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
masakra
link | zgłoś
2017-02-10
*.254.158.*
To oszusci ale sprawy w sadzie sie toczq i nieslusznie pobrane pieniadze zostana z odsetkami zwrocone
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mari
link | zgłoś
2016-07-02
*.162.222.*
Współpracuję od dłuższego czasu z firmą VITRI i nie mam żadnych zastrzeżeń. Wspaniały kontakt z klientem, naprawdę dobra oferta i duże możliwości negocjacji. Braku rzetelności nie można im zarzucić. Dziwią mnie negatywne opinie. Mogę się założyć że to jakieś paranoje ludzi którym w życiu nie wyszło, [rozwiń/zwiń]
dobra reklama, duże możliwości, super kontakt z obługą klienta
mogłoby być ciut taniej mimo wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BOZENA
link | zgłoś
2015-08-11
*.36.226.*
lUDZIE UWażajcie! Nie dajcie się oszukaĆ! dNIA 14.08.2015R IDĘ NA ROZPRAWĘ DO SĄDU.KLIKAJĄC W REGULAMIN BEZ MOLŻLIWOŚCI ZAPOZNANIA SIĘ Z JEGO TREŚCIĄ UZURPUJĄ SABIE ,ŻE JUŻ MASZ Z NIMI PODPISANĄ UMOWĘ NA USŁUGI ,KTÓRYCH JESZCZE NIE WYKONALI, BO JEST TO FIZYCZNĄ NIMOŻLIWOŚCIĄ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?