Opinie o vitri group

4.0 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 16
Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
www.rankingfryzjerów
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Andrzej
link | zgłoś
2017-12-30
*.248.156.*
Ludzie nie czytajcie tych bzdur o Super opiniach pisanych przez Ludzi z Vitri. To firma która żeruje na innych po przez oszukańcze praktyki nie tylko rankingfryzjerow.pl ale również rzetelne apteki, ranking kwiaciarni, rzetelne biuro. Firma która dostanie od nich mail powinna od razu go usunać inacz [rozwiń/zwiń]
Brak
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kreon
link | zgłoś
2017-12-27
*.115.58.*
po uzupełnieniu wizytówki na ich stronce przysyłają maila z linkiem aktywacyjnym , nie trzeba go klikać a i tak dostaje się potwierdzenie, że się zapoznało z regulaminem i zawarło umowę , do tego faktura na ok 450 zł i ewentualnie możliwość wypowiedzenia umowy zawartej na 365 dni na miesiąc przed je [rozwiń/zwiń]
żadne
tylko wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M-ca
link | zgłoś
2017-10-18
*.250.45.*
Kiedy trzy lata temu decydowałam się na reklamę w rankingu fryzjerów, nie byłam pewna czy to ma sens i czy przyniesie mi jakieś wymierne korzyści. Nauczona doświadczeniem, nie spodziewałam się wiele po "internetowej wizytówce". Jest mnóstwo tego typu portali, które oferują takie płatne wizytówki i j [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Just
link | zgłoś
2017-10-17
*:654d:8e9c:*
Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak to się stało ze zniknęły wszystkie fora dyskusyjne na których można było skontaktować się z osobami poszkodowanymi przez ta "firmę"? I na których byl wyraźnie opisany opis działania tych oszustów?! Bardzo proszę o kontakt osoby które również zostały oszukane i które [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2017-09-03
*.251.164.*
Bardzo wartościowa firma na którą zawsze można liczyć a z usług wielu z nas jest zadowolonych co polecam zainteresowanym bo naprawde warto.
Wszystkie
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krysiach1
link | zgłoś
2017-08-23
*:22:ac3f:*
Bardzo lubię pracować z tymi ludźmi. Są cierpliwi, kompetentni i nastawieni na rozwiązywanie problemów. Dlatego współpracujemy już 3 lata :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Endriu
link | zgłoś
2017-07-23
*.37.192.*
Firma godna polecenia. Byłem w trudnej sytuacji finansowej, ale wyciągnęli do mnie rękę i pomogli wyjść z dołka. To wszystko złożyło się na nasz wspólny sukces!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2017-07-23
*.68.69.*
potwierdzam. wysokie miejsce w rankingu przeklada sie na telefony od klientow.
dostaje duzo telefonow
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aniaj
link | zgłoś
2017-07-15
*.24.198.*
JESTEŚCIE WSPANIALI!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monia185
link | zgłoś
2017-07-05
*:66ea:dc41:*
Chętnie podzielę się opinią o Vitri Group. 1,5 roku temu miałam problem ze swoją firmą, w okolicy otworzyło się kilka konkurencyjnych salonów fryzjerskich i w ciągu kilku miesięcy straciłam wiele klientek. Akurat w tym czasie odnalazłam swoją wizytówkę na rankingu fryzjerów i postanowiłam zainwestow [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
barbara lab
link | zgłoś
2017-06-29
*.254.139.*
Świetna usługa warta każdej wydanej złotówki. Ranking fryzjerów jest w zasadzie jedyną reklamą jaką obecnie opłacam. Dziękuję za wszystkie rady!!!
Korzystna cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta Ż
link | zgłoś
2017-06-26
*.254.166.*
Firmę Vitri Group z siedzibą we Wrocławiu możemy zarekomendować jako pewnego i i solidnego partnera biznesowego z dużym doświadczeniem w zakresie tworzenia wizytówek internetowych oraz pozycjonowania w Google. Współpraca trwa w trybie ciągłym, już ponad dwa lata, w atmosferze wspólnego dialogu. P [rozwiń/zwiń]
super kontakt
mogło by być trochę taniej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2017-06-09
*.7.36.*
Dziękuję za stworzenie rankingu. Dzięki obecności w nim mój salon zdobył nowych klientów. Było warto, chociaż na początku miałam pewne wątpliwości ze względu na pojawiające się negatywne opinie. Polecam współpracę!
Przychodzą nowi klienci
Opłata za rok z góry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]