Opinie o vitri group

3.8 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 16
Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
www.rankingfryzjerów
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
M-ca
link | zgłoś
2017-10-18
*.250.45.*
Kiedy trzy lata temu decydowałam się na reklamę w rankingu fryzjerów, nie byłam pewna czy to ma sens i czy przyniesie mi jakieś wymierne korzyści. Nauczona doświadczeniem, nie spodziewałam się wiele po "internetowej wizytówce". Jest mnóstwo tego typu portali, które oferują takie płatne wizytówki i j [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Just
link | zgłoś
2017-10-17
*:654d:8e9c:*
Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak to się stało ze zniknęły wszystkie fora dyskusyjne na których można było skontaktować się z osobami poszkodowanymi przez ta "firmę"? I na których byl wyraźnie opisany opis działania tych oszustów?! Bardzo proszę o kontakt osoby które również zostały oszukane i które [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2017-09-03
*.251.164.*
Bardzo wartościowa firma na którą zawsze można liczyć a z usług wielu z nas jest zadowolonych co polecam zainteresowanym bo naprawde warto.
Wszystkie
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krysiach1
link | zgłoś
2017-08-23
*:22:ac3f:*
Bardzo lubię pracować z tymi ludźmi. Są cierpliwi, kompetentni i nastawieni na rozwiązywanie problemów. Dlatego współpracujemy już 3 lata :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anubis
link | zgłoś
2017-07-30
*.199.88.*
Oszuści i naciągacze po co więcej pisać widać od razu że te dobre miłosne komentarze piszą osoby powiązane z tą firmą i najlepsze jest to ze z innych stron poznikały negatywne komentarze które widoczne był jeszcze 3-6 miesiecy temu nawet na FB poznikaly wszystkie opinie hahaha dobre
brak
WIELKIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Endriu
link | zgłoś
2017-07-23
*.37.192.*
Firma godna polecenia. Byłem w trudnej sytuacji finansowej, ale wyciągnęli do mnie rękę i pomogli wyjść z dołka. To wszystko złożyło się na nasz wspólny sukces!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2017-07-23
*.68.69.*
potwierdzam. wysokie miejsce w rankingu przeklada sie na telefony od klientow.
dostaje duzo telefonow
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aniaj
link | zgłoś
2017-07-15
*.24.198.*
JESTEŚCIE WSPANIALI!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monia185
link | zgłoś
2017-07-05
*:66ea:dc41:*
Chętnie podzielę się opinią o Vitri Group. 1,5 roku temu miałam problem ze swoją firmą, w okolicy otworzyło się kilka konkurencyjnych salonów fryzjerskich i w ciągu kilku miesięcy straciłam wiele klientek. Akurat w tym czasie odnalazłam swoją wizytówkę na rankingu fryzjerów i postanowiłam zainwestow [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
barbara lab
link | zgłoś
2017-06-29
*.254.139.*
Świetna usługa warta każdej wydanej złotówki. Ranking fryzjerów jest w zasadzie jedyną reklamą jaką obecnie opłacam. Dziękuję za wszystkie rady!!!
Korzystna cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta Ż
link | zgłoś
2017-06-26
*.254.166.*
Firmę Vitri Group z siedzibą we Wrocławiu możemy zarekomendować jako pewnego i i solidnego partnera biznesowego z dużym doświadczeniem w zakresie tworzenia wizytówek internetowych oraz pozycjonowania w Google. Współpraca trwa w trybie ciągłym, już ponad dwa lata, w atmosferze wspólnego dialogu. P [rozwiń/zwiń]
super kontakt
mogło by być trochę taniej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2017-06-09
*.7.36.*
Dziękuję za stworzenie rankingu. Dzięki obecności w nim mój salon zdobył nowych klientów. Było warto, chociaż na początku miałam pewne wątpliwości ze względu na pojawiające się negatywne opinie. Polecam współpracę!
Przychodzą nowi klienci
Opłata za rok z góry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2017-06-06
*.47.131.*
Wzorowa współpraca, do tego naprawdę wartościowa usługa. Jestem zadowolona i na pewno będę kontynuowała tę formę reklamy.
Konkurencyjne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]