Opinie o Vobis

3.3 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
2.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 12
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.vobis.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
marek
link | zgłoś
2019-04-10
*.182.223.*
oszustwo-inna cena w promocji , inna rzeczywista/brak profesjonalizmu dyrekcji firmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jano
link | zgłoś
2019-04-10
*.43.28.*
Szybko i profesjonalnie! Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2019-01-25
*.151.116.*
NIE POLECAM , nie wysyłają pełnego zamówienia , strata czasu pieniędzy. dobre opinie to fake. nie warto ufać
szybka dostawa nie pełnego zamówienia
brak znajomości Prawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2018-11-08
*.221.122.*
Ten sklep internetowy to jakaś kpina.zamowilam wagę łazienkowa i musiałam czekac na nią ponad tydzień!!! Płacąc za kuriera 48h. Porównując do standardów jakie obowiązują to porażka. Brak profesjonalizmu i jakości w obsłudze klienta. Odradzam zakupy przez internet chyba że komus się nie spieszy i opi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
myszaw
link | zgłoś
2015-05-26
*.53.237.*
Moja sprawa zakupu za pośrednictwem Allegro właśnie trafia do Rzecznika Praw Konsumentów. Jeśli kupujecie to fajnie - tylko nic nie zwracajcie bo zaczną się schody... Firma chyba bardziej zbiurokratyzowana niż Unia Europejska - niestety to nie działa na korzyść klienta.
nie widzę
postępowanie z pozycji siły
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
BABA
link | zgłoś
2014-11-03
*.41.230.*
nie polecam, nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile, po kupnie przedmiotu oczekiwanie na towar trwa wieczność, więcej nie skorzystam z usług tej firmy nawet stacjonarnej za takie podejście do klienta firmie należy się ban na sprzedaż czego kolwiek
BRAK
BRAK KONTAKTU, DŁUGIE OCZEKIWANIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Romek
link | zgłoś
2014-05-08
*.32.208.*
Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2014-05-08
*.34.19.*
Renoma, klasa - wystawiam ocenę celującą.
super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiolka
link | zgłoś
2014-04-05
*.176.177.*
polecam stronke bo mozna wyhaczyć niezłe promocje. No ico ważne mozna robić zakupy na raty :)
raty
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lewandowski1988
link | zgłoś
2014-04-04
*.27.189.*
Sklepik super, idealnie nadaje się do robienia zakupów sprżetu elektronicznego. Tylko u nich dostałęmw przedsprzdaży galsxy s5 i to w dodatku w cenie niższej niż na allegro. Naprawdę warto, bede tam kupował zawsze
super duży wybór towaru,niskie ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Dariusz Lizurej
link | zgłoś
2014-04-04
*.244.224.*
Sklep internetowy niczym nie wyróżnia się na rynku, jednak nie ma tez zbyt wiele wad. Wczoraj doszły do mnie słuchawki z promocji i wszystko jest ok. Może jeszcze co kupie jak beda mieli atrakcyjne znizki. Tak normalnie kupuję w morelach.
mieli promocje, wiec raz kupiłem
a tak to ceny dość wysokie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BRZYDULA
link | zgłoś
2014-04-04
*.104.225.*
Często robię tam zakupy ze wzgledu na odbiór osobisty w 30 minut. Salony stacjonarne zawsze miło obsługują klientów i w sieci jest podobnie. Ostatnio kupiłam laptopa z promocji i jestem bardzo zadowolona.
szybki odbiór twaru w salonie, dobre promocje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...