Opinie o Voice net

3.1 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
3.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 48
Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
voice-net.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Jolanta
link | zgłoś
2018-04-20
*.197.168.*
Pozytywne opinie piszą tylko pracownicy Voice Net prawda jest straszna .
żadnych
cena i jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2018-04-16
*.188.222.*
Jestem klientką tego Operatora już dwa lata. I teraz przedłużam umowę gdyż zaproponowana cena jest bardzo dobra. Nie miałam też żadnych większych awarii. Wszystko ok. Opinia pozytywna.
dobra cena
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kinga
link | zgłoś
2018-04-12
*.188.222.*
Wszystko ok. Instalacje miałam miesiąc temu i jak do tej pory nie ma żadnych problemów. Kontakt z firmą też szybki.
szybki kontakt
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2018-04-12
*.197.168.*
Ta firma to kpina. Uwaga umowy mają dużo haczyków. Mają sporo spraw w sądach.
jakość niska, ceny wysokie , problemy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zofia
link | zgłoś
2018-04-11
*.188.222.*
Kontakt z Biurem Obsługi Klienta bardzo szybki. Sprawa załatwiona od ręki. Dziękuję.
szybki kontakt
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek W.
link | zgłoś
2018-04-10
*.2.101.*
Uslugi zgodne z oferta,szybka instalacja. Świetna cena abonamentu komórkowego.
Cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kocica
link | zgłoś
2018-04-10
*.76.244.*
oferta świetna, instalacja sprawna, a instalatorzy ciacha mniam... Ofarta z możliwością negocjacji z przedstawicielem Polecam bo kontakt naprawdę dobry
Kontakt i cena
BrK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2018-04-10
*.76.244.*
Internet bez zarzutu, prędkość zgodna z umową, tv odbuera bardzo dobrze ???? w końcu na światłowodzie. Do tego przeniosłem do voice net [email protected] gsm numer komórkowy. Jestem zadowolony ceny rewelacja w końcu solidny operator w bloku.
Jakość, cena
Nie widzę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kamil
link | zgłoś
2018-04-10
*.2.101.*
Super ceny. Miałem kilka pytań odnośnie usług i faktur - obsługa klienta szybka i kompetentna, nie trzeba czekac godzinami na połączenie:)
Obsluga, jakość, cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia88
link | zgłoś
2018-04-10
*.188.222.*
Usługi bardzo dobre, zarówno jakościowo jak i cenowo :) polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2018-04-10
*.188.222.*
Internet działa bez zarzutu wiec wszystko ok.
szybki kontakt
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bazan
link | zgłoś
2018-04-09
*.188.222.*
podpisałam umowę na telewizje z telefonem stacjonarnym dla babci bo chciała koniecznie pakiet edukacyjny i narazie wszystko śmiga bez zarzutu (mamy od 4 miesięcy) bedziemy obserwować ale na teraz moge polecić z całego serca. - babcia ma zajęcie bo ma swoje ulubione programy Pozdrawiamy firmę voice [rozwiń/zwiń]
brak awarii
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
John
link | zgłoś
2018-04-09
*.188.222.*
Ceny bardzo elastyczne. Plusem jest to że są na miejscu i chętni do negocjacji.
atrakcyjne ceny za usługi
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...