Opinie o Voice net

3.1 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
3.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 52
Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
voice-net.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
grzegorz
link | zgłoś
2018-06-14
*.188.222.*
usługa zgodna z umową., firma w porządku miałem obawy jak się naczytałem głupot w internetach/opiniach po podpisaniu Umowy. Mam internet od 5 miesięcy i nie narzekam. Prędkość 30 mb/s jest na routerze osiągalna / sprawdzam co jakiś czas podłączając się kablem. Po zgłoszeniu awarii na infolinii dowi [rozwiń/zwiń]
rzetelność, dobra usługa, cena
ciężko powiedzieć ale wszystko przed nami
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JA z
link | zgłoś
2018-06-11
*.188.223.*
Witam Jestem użytkownikiem telewizji i internetu tejże Firmy 9 miesięcy,multi rumy dwa prod.Ukraina za jeden płacę dychę co miesiąc,Tnie obraz kilka razy w tygodniu nie raz na dzień,najczęściej wieczorem wtedy gdy coś by obejrzał bardzo wkurza mnie to.Info działa tylko na odczep się Zawsze mów [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AG
link | zgłoś
2018-05-02
*.25.54.*
Internet wyłącza się co jakiś czas, ponadto dzwoniłem na infolinię w czwartek zgłosiłem błąd, że od pół roku w umowie jest wpisane 20mb/s internet, a niestety mam 10mb/s pani z infolinii poinformowała mnie, że problem zostanie zgłoszony i mają na naprawę 72h, po upływie tego czasu zadzwoniłem jeszcz [rozwiń/zwiń]
Wyłącza się 3-10 razy dziennie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
robcio
link | zgłoś
2018-04-23
*.188.222.*
Jestem zadowolony z usług VOICE NET. Internet działa bez zarzutu. atrakcyjne propozycje paczek - łączonych usług za dobra kasę. POLECAM
kompleks usług
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2018-04-20
*.197.168.*
Pozytywne opinie piszą tylko pracownicy Voice Net prawda jest straszna .
żadnych
cena i jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Ania
link | zgłoś
2018-04-16
*.188.222.*
Jestem klientką tego Operatora już dwa lata. I teraz przedłużam umowę gdyż zaproponowana cena jest bardzo dobra. Nie miałam też żadnych większych awarii. Wszystko ok. Opinia pozytywna.
dobra cena
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kinga
link | zgłoś
2018-04-12
*.188.222.*
Wszystko ok. Instalacje miałam miesiąc temu i jak do tej pory nie ma żadnych problemów. Kontakt z firmą też szybki.
szybki kontakt
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2018-04-12
*.197.168.*
Ta firma to kpina. Uwaga umowy mają dużo haczyków. Mają sporo spraw w sądach.
jakość niska, ceny wysokie , problemy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zofia
link | zgłoś
2018-04-11
*.188.222.*
Kontakt z Biurem Obsługi Klienta bardzo szybki. Sprawa załatwiona od ręki. Dziękuję.
szybki kontakt
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek W.
link | zgłoś
2018-04-10
*.2.101.*
Uslugi zgodne z oferta,szybka instalacja. Świetna cena abonamentu komórkowego.
Cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Kocica
link | zgłoś
2018-04-10
*.76.244.*
oferta świetna, instalacja sprawna, a instalatorzy ciacha mniam... Ofarta z możliwością negocjacji z przedstawicielem Polecam bo kontakt naprawdę dobry
Kontakt i cena
BrK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2018-04-10
*.76.244.*
Internet bez zarzutu, prędkość zgodna z umową, tv odbuera bardzo dobrze ???? w końcu na światłowodzie. Do tego przeniosłem do voice net [email protected] gsm numer komórkowy. Jestem zadowolony ceny rewelacja w końcu solidny operator w bloku.
Jakość, cena
Nie widzę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kamil
link | zgłoś
2018-04-10
*.2.101.*
Super ceny. Miałem kilka pytań odnośnie usług i faktur - obsługa klienta szybka i kompetentna, nie trzeba czekac godzinami na połączenie:)
Obsluga, jakość, cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...