Opinie o Worldcom

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 10
Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
www.akumulator.sklep.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Bongo_bongo
link | zgłoś
2018-02-28
*.205.132.*
Witam. Mój samochód firmowy jeździ na akumulatorze batmax. Moja opinia jest jak najbardziej 10/10, ponieważ wynik 7 lat na dzisiejszy akumulator jest świetny. akumulator batmax 75 ah w cenie 350 zł i 7 lat ( sprawdzałem !). Następny też będzie tej firmy. Prywatnie jest worldcom ( nie miałem przy so [rozwiń/zwiń]
cena, informacja, grzecznie, fachowo, konkretnie, dobra reklama, ładnie oświetlony punkt
duża kolejka klientów,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian_elektryk
link | zgłoś
2018-01-07
*.205.34.*
Akumulator ENRON. 9 Lat w moim samochodzie. PASSAT B5 1,9 TDI. zdecydowanie polecam akumulatory w firmie WORLDCOM.
cena
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aku_klyent
link | zgłoś
2017-07-26
*.205.143.*
Generalnie wszystko było zawsze b.dobrze z tym akumulatorem. Jak z każdym tej firmy. Marka Enron jeździ w moich samochodach firmowych/prywatnych od początku, kiedy weszły na rynek. Jakieś 10 lat temu kupiłem je pierwszy raz. Generalnie czy to był mały akumulator do Punto ( 50 ah) czy duży do Bmw e60 [rozwiń/zwiń]
żywotność, cena, jakość
nie ma...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pab.79
link | zgłoś
2017-07-21
*.113.237.*
Polecam akumulator Enron Silver. Kupione dwa. 74Ah i 66Ah do diesla. Jeden padł po 9 latach, drugi po 8 latach. Bardzo dobre akumulatory, trwałe.
trwałość, jakość, cena, obsługa
zero
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
OctaviaClub
link | zgłoś
2017-07-12
*.255.220.*
Opinia Akumulator Batmax 55 Ah: Napiszę krótko i na temat. Sam szukałem parę lat temu opinii na temat akumulatorów BATMAX ( kupiony Pabianice Rypułtowicka 44 ) dlatego chcę WAM pomóc. Akumulator BATMAX 55 Ah do Skody Octavia 1.6 benzyna GAZ. Kupiony 8,5 lat temu !!! SZOK ! Zapłaciłem coś ok. 250,00 [rozwiń/zwiń]
JAKOŚĆ PRODUKTU, CENA, MIŁA OBSŁUGA, WIEDZA
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbyszek.O
link | zgłoś
2017-05-04
*.205.143.*
Opinia akumulator BATMAX 60 AH Akumulator kupiony w firmie WORLDCOM Pabianice. Samochód : Peugeot 307 diesel. Akumulator służy już 7 sezon i nigdy nie miałem z nim problemów. Pojazd zawsze pewnie odpala w duży mróz czy upał. Potwierdzam to co mówi sprzedawca o tej marce. Bardzo dobry akumulator w [rozwiń/zwiń]
duży wybór, pracownik służy pomocą, dobra wiedza, możliwość płacenia kartą
dojazd do punktu zimą, w sezonie bardzo dużo klientów, trzeba czekać aż zwolni się miejsce na parkingu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
J.
link | zgłoś
2017-02-27
*.36.244.*
Witam.Chciałbym podzielić się opinią na temat produktu : AKUMULATOR WORLDCOM. Akumulator kupiony około 7,5 roku temu. Samochód Octavia 1.9 diesel. Samochód i akumulator ciągle w dobrej kondycji. Byłem ostatnio u mechanika i powiedział, że jeszcze sezon letni 2017 wytrzyma. Jestem zaskoczony, ale i [rozwiń/zwiń]
dobra cena, długa żywotność, dobre parametry, miła obsługa
dojazd nieodśnieżoną drogą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M3.2
link | zgłoś
2015-07-22
*.37.240.*
W firmie WORLDCOM kupiłem kiedyś akumulator ENRON, nie był tani, ale żywotność ma długą. Wytrzymał mi w moim samochodzie ( Opel ) 7,5 roku. Przetrwał silne mrozy i gorące polskie lata. Moja opinia na temat Akumulatora enron jak najbardziej pozytywna i mogę polecić śmiało ten akumulator. Ostatnio kie [rozwiń/zwiń]
jakość, wybór, obsługa, dostępność, serwis,
brakk
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hryniewicz
link | zgłoś
2014-11-19
*.42.207.*
Kupiłem filtr olejowy do Fiata Punto 1.1 za niezłą cenę. Długo szukałem, a tu proszę taka niespodzianka. Cena naprawdę rewelacyjna i z tego co się przyjrzałem to na wszytskie produkty jest kilka złotych zniżki.
szybka wysyłka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
joozek
link | zgłoś
2014-11-18
*.36.251.*
Kiedyś na szybko potrzebowałem kupić części do swojego samochodu ( filtr oleju i paliwa). Po drodze trafiłem do hurtownii motoryzacyjnej Worldcom. Części kupiłem na miejscu za małe pieniądze. Przy okazji zapytałem o nowy akumulator, bo mój był już słaby, a widziałem, że chłopaki mieli spory wybór w [rozwiń/zwiń]
bardzo dobra jakość, dobre ceny, miła i fachowa obsługa, bogata oferta produktowa, potrafią doradzić
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...