Opinie o Worldcom

4.6 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 14
Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
www.akumulator.sklep.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
fortnit#e7
link | zgłoś
2018-11-21
*.205.130.*
duży wybór akumulatorów i chemii samochodowej, przystępne ceny, duża wiedza i chęć pomocy. przyjechałem po dany akumulator, a kupiłem zupełnie inny i nie żałuje. jedyny sklep, gdzie pracownikom chce się wstać i wytłumaczyć co i jak. warto sie tam wybrać nawet ze zgierza. ja jestm zadowolony. fort7
asortyment, obsługa, wiedza, ceny
mały parking, daleko od zgierza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
skorpion_2018
link | zgłoś
2018-08-27
*.205.136.*
Akumulator dobrany odpowiednio do samochodu. Jako student, totalnie sie na tym nie znam, ale wytłumaczono mi co i jak. Kupiłem lepszt, tzn. wzmocniony akumulator w akceptowalnej cenie jak na mój budżet i pojazd. Fiat Bravo 1.4 t-jet 120. Sprawdzono mi ładowanie i kupiłem ładny zapach. Polecam. Warto [rozwiń/zwiń]
towar, kultura, profesionalizm, ceny, asortyment, jakość
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
eniupabianice
link | zgłoś
2018-07-17
*.47.40.*
akumulatory worldcom pabianice
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
markas88
link | zgłoś
2018-05-18
*.205.38.*
Akumulator Enron w ciężarówce (180 ah) 4 lata i jeszcze kręci. robimy często międzynarodówkę, dlatego chcieliśmy mocne baterie. enron jest ok. polecem. do osobówki nast. też będzie enron. cena mogłaby być trochę niższa. polecam
gwarancja, trwałość, obsługa
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bongo_bongo
link | zgłoś
2018-02-28
*.205.132.*
Witam. Mój samochód firmowy jeździ na akumulatorze batmax. Moja opinia jest jak najbardziej 10/10, ponieważ wynik 7 lat na dzisiejszy akumulator jest świetny. akumulator batmax 75 ah w cenie 350 zł i 7 lat ( sprawdzałem !). Następny też będzie tej firmy. Prywatnie jest worldcom ( nie miałem przy so [rozwiń/zwiń]
cena, informacja, grzecznie, fachowo, konkretnie, dobra reklama, ładnie oświetlony punkt
duża kolejka klientów,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Marian_elektryk
link | zgłoś
2018-01-07
*.205.34.*
Akumulator ENRON. 9 Lat w moim samochodzie. PASSAT B5 1,9 TDI. zdecydowanie polecam akumulatory w firmie WORLDCOM.
cena
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aku_klyent
link | zgłoś
2017-07-26
*.205.143.*
Generalnie wszystko było zawsze b.dobrze z tym akumulatorem. Jak z każdym tej firmy. Marka Enron jeździ w moich samochodach firmowych/prywatnych od początku, kiedy weszły na rynek. Jakieś 10 lat temu kupiłem je pierwszy raz. Generalnie czy to był mały akumulator do Punto ( 50 ah) czy duży do Bmw e60 [rozwiń/zwiń]
żywotność, cena, jakość
nie ma...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pab.79
link | zgłoś
2017-07-21
*.113.237.*
Polecam akumulator Enron Silver. Kupione dwa. 74Ah i 66Ah do diesla. Jeden padł po 9 latach, drugi po 8 latach. Bardzo dobre akumulatory, trwałe.
trwałość, jakość, cena, obsługa
zero
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
OctaviaClub
link | zgłoś
2017-07-12
*.255.220.*
Opinia Akumulator Batmax 55 Ah: Napiszę krótko i na temat. Sam szukałem parę lat temu opinii na temat akumulatorów BATMAX ( kupiony Pabianice Rypułtowicka 44 ) dlatego chcę WAM pomóc. Akumulator BATMAX 55 Ah do Skody Octavia 1.6 benzyna GAZ. Kupiony 8,5 lat temu !!! SZOK ! Zapłaciłem coś ok. 250,00 [rozwiń/zwiń]
JAKOŚĆ PRODUKTU, CENA, MIŁA OBSŁUGA, WIEDZA
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbyszek.O
link | zgłoś
2017-05-04
*.205.143.*
Opinia akumulator BATMAX 60 AH Akumulator kupiony w firmie WORLDCOM Pabianice. Samochód : Peugeot 307 diesel. Akumulator służy już 7 sezon i nigdy nie miałem z nim problemów. Pojazd zawsze pewnie odpala w duży mróz czy upał. Potwierdzam to co mówi sprzedawca o tej marce. Bardzo dobry akumulator w [rozwiń/zwiń]
duży wybór, pracownik służy pomocą, dobra wiedza, możliwość płacenia kartą
dojazd do punktu zimą, w sezonie bardzo dużo klientów, trzeba czekać aż zwolni się miejsce na parkingu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
J.
link | zgłoś
2017-02-27
*.36.244.*
Witam.Chciałbym podzielić się opinią na temat produktu : AKUMULATOR WORLDCOM. Akumulator kupiony około 7,5 roku temu. Samochód Octavia 1.9 diesel. Samochód i akumulator ciągle w dobrej kondycji. Byłem ostatnio u mechanika i powiedział, że jeszcze sezon letni 2017 wytrzyma. Jestem zaskoczony, ale i [rozwiń/zwiń]
dobra cena, długa żywotność, dobre parametry, miła obsługa
dojazd nieodśnieżoną drogą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M3.2
link | zgłoś
2015-07-22
*.37.240.*
W firmie WORLDCOM kupiłem kiedyś akumulator ENRON, nie był tani, ale żywotność ma długą. Wytrzymał mi w moim samochodzie ( Opel ) 7,5 roku. Przetrwał silne mrozy i gorące polskie lata. Moja opinia na temat Akumulatora enron jak najbardziej pozytywna i mogę polecić śmiało ten akumulator. Ostatnio kie [rozwiń/zwiń]
jakość, wybór, obsługa, dostępność, serwis,
brakk
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hryniewicz
link | zgłoś
2014-11-19
*.42.207.*
Kupiłem filtr olejowy do Fiata Punto 1.1 za niezłą cenę. Długo szukałem, a tu proszę taka niespodzianka. Cena naprawdę rewelacyjna i z tego co się przyjrzałem to na wszytskie produkty jest kilka złotych zniżki.
szybka wysyłka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...