Opinie o internet Airmax.pl

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 282
Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.airmax.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
DarekS
link | zgłoś
2020-02-15
*.145.223.*
Dobry stabilny internet, co ważne brak efektu wieczoru jak w LTE czy u innych dostawców kablowych. Zamówiona prędkość dostępna całą dobę, ping do największych polskich serwisów maks 9 ms, to dobre dla tych co grają, albo pracują na zdalnym pulpicie. Polecam
Stabilność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2020-02-15
*.82.111.*
Internet dostarczany jest bez zarzutów. Całodobowy równy maxymalny transfer. Korzystne opcje np. prepaid. Umowa również finansowo bardzo korzystna w szczególości okres 24mieś. W przeciągu roku użytkowania nie przypominam sobie żadnego problemu, nawet nie wiem, kiedy to tak szybko minęło.
Opcja Prepaid
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta91
link | zgłoś
2020-02-10
*.6.223.*
Jesteśmy zadowoleni ;-) Zmiana na lepsze ;) Mamy u siebie internet światłowodowy, wszystko jest ok, polecam!
jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin Oława
link | zgłoś
2020-02-06
*.111.156.*
Serdecznie polecam posiadam, taryfę 900Mbps, wszystko super działa często powyżej 900Mega nawet osiągam szybkości, ping do wp 5ms, polecam!
szybko, sprawnie, niedrogo
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
FormatXXL
link | zgłoś
2020-01-29
*.111.156.*
Firma Airmax, od 3 miesięcy dostarcza naszej drukarni łącze 0,5Gbps, gdzie wcześniej orange było w stanie dostarczyć 5x wolniejsze nie spełniające i tak swoich parametrów łącze, porównując Airmax do Orange to przepaść jakościowa na korzyść Airmax! Serdecznie polecamy usługi firmy Airmax, świetna jak [rozwiń/zwiń]
jakosc, kontakt, cena, szybkosc realizacji
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Firma
link | zgłoś
2020-01-03
*::20f:*
Firma Airmax jest wspaniałym niezawodnym operatorem, Przez okres świąteczny mieliśmy problem jak się okazało u nas wewnątrz firmy, Airmax mimo świąt udzieliła nam fachowego wsparcia, za co bardzo jesteśmy wdzięczny! Takiego operatora nam potrzeba, na którego zawsze można liczyć!
wsparcie techniczne 24h/dobę to dla nas najważniejsze
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2019-12-10
*::243:*
Jak na razie wszystko gra :) przeniosłam się do nich jakieś 2 miesiące temu. Uważam, ze mają jedną z lepszych na rynku ofert jeśli chodzi o dostępne abonamenty. Ja wybrałam ten najdroższy, bo jest najbardziej opłacalny.
cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Automotive
link | zgłoś
2019-12-10
*::12c:*
Jestem informatykiem w firmie produkującej części do VW w strefie ekonomicznej, wcześniejszy operator nie był w stanie zapewnić tak dobrej jakości usłg 1Gb/s, Polecam operatora Airmax, wszystko działa na najwyższym poziomie
jakosc, stabilność, obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KarolJJ
link | zgłoś
2019-11-01
*.111.158.*
Przesiadłem się z internetu światłowodowego sieci wwwnet na airmax.pl, w poprzedniej firmie, ciągłe przerwy, tu mam internet od 3 miesięcy i wszystko działą doskonale ping co dla mnie ważne w grach jest do 10ms, jestem bardzo zadowolony i polecam graczą, w airmax lagi nie istnieją
super krótki ping, stabilnie bez awarii
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur Kołodziej
link | zgłoś
2019-10-31
*.220.101.*
Hej, myślę że ten operator jest wart uwagi. Każda firma ma swoje plusy i minusy, lepsze i gorsze opinie i jakość zależnie od lokalizacji i konkretnych oczekiwań osoby która chce dane usługi u siebie zainstalować. Warto sobie uświadomić jaka taryfa byłaby najlepsza, z czego w internecie korzystamy. J [rozwiń/zwiń]
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2019-09-25
*.247.74.*
Internet stabilny, cena OK. W pracy przez vpn i na dość wrażliwej na opóźnienia konsoli jako informatyk moge powiedzieć, że jest to dobry wybór, nie ma przerw, lagów, awarii. Solidny dostawca, moge polecić.
wszystko ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
warz
link | zgłoś
2019-08-16
*.111.246.*
Jestem wymagającym graczem, podstawą dla mnie są krótki czasy reakcji, co ma ogromne znaczenie, aby wygrywać blitwy online, internetu mobilne odrazu wszystkie odpadły, operator światłowodwy, z środków EU zwinął się po proku, słupy wiszą powywarcane, kable pocięte, tyle było z internetu światłod [rozwiń/zwiń]
krótki ping, przystęna cena, zawsze działa
brak wawd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Brat27
link | zgłoś
2019-04-02
*.51.155.*
We Lisowicach połowa moich znajomych ma Airmaxa :) Kazdy zadowolony i poleca nastepnym.
dobry zasięg
0 wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?