Opinie o internet Airmax.pl

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 273
Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.airmax.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Artur Kołodziej
link | zgłoś
2019-10-31
*.220.101.*
Hej, myślę że ten operator jest wart uwagi. Każda firma ma swoje plusy i minusy, lepsze i gorsze opinie i jakość zależnie od lokalizacji i konkretnych oczekiwań osoby która chce dane usługi u siebie zainstalować. Warto sobie uświadomić jaka taryfa byłaby najlepsza, z czego w internecie korzystamy. J [rozwiń/zwiń]
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2019-09-25
*.247.74.*
Internet stabilny, cena OK. W pracy przez vpn i na dość wrażliwej na opóźnienia konsoli jako informatyk moge powiedzieć, że jest to dobry wybór, nie ma przerw, lagów, awarii. Solidny dostawca, moge polecić.
wszystko ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
warz
link | zgłoś
2019-08-16
*.111.246.*
Jestem wymagającym graczem, podstawą dla mnie są krótki czasy reakcji, co ma ogromne znaczenie, aby wygrywać blitwy online, internetu mobilne odrazu wszystkie odpadły, operator światłowodwy, z środków EU zwinął się po proku, słupy wiszą powywarcane, kable pocięte, tyle było z internetu światłod [rozwiń/zwiń]
krótki ping, przystęna cena, zawsze działa
brak wawd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Brat27
link | zgłoś
2019-04-02
*.51.155.*
We Lisowicach połowa moich znajomych ma Airmaxa :) Kazdy zadowolony i poleca nastepnym.
dobry zasięg
0 wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antek Dalla
link | zgłoś
2019-04-02
*.14.151.*
Internet chodzi z dobrą prędkością. Szczerze polecam i pozdrawiam pomocną ekipę.
super prędkość
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
stały Klient
link | zgłoś
2019-04-02
*.39.11.*
Parametry-ok,obsluga klienta-wzorowa;niezawodność-bez zarzutów, cena łącznie ze sprzętem potrzebnym do odbioru- umiarkowana. Tak trzymac :) polecam
niezawodność, zawsze pomocna pomoc na infolinii, fachowe doradztwo
poki co brak wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rodzinka
link | zgłoś
2019-04-02
*.55.67.*
Mogę śmialo powiedziec ze jest to internet rodzinny, Jako 5 osobowa rodzina korzystamy codziennie z komputera oraz telefonu i nie ma zadnych problemów z lacznoscia...corka i 2 synów w wieku szkolnym ciagle cos na komputerach robia, czy to gry, czy fb, czy inne strony i nikt sie nie s [rozwiń/zwiń]
wszystko ok
brak wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Twitter
link | zgłoś
2019-04-01
*.55.131.*
Jestem zadowolony z usług Arimaxa, ceny są konkurencyjne i jakość na poziomie zadowalającym..
dobre ceny
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2019-04-01
*.44.31.*
Od kilku lat jest klientem Airmax. Jestem w stu procentach zadowolony, Cena? Również świetna, Ogółem polecam, mam nadzieję, że będe mógł utrzymać pozytywną opinię.
Cena
nie zauwazylem jeszcze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zadowolony Klient
link | zgłoś
2019-04-01
*.175.111.*
Polecam. Bez limitu, super prędkość i super jakość. Internet ma działać i działa.
działa działa działa
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Ivoo
link | zgłoś
2019-04-01
*.88.123.*
Używam tego internetu na codzień i jak na razie jest niezawodny, mam na laptopie i telefonie i nic nie przerywa...chodzi jak żyleta.
dobra lokalizacja nadajnika i mocny sygnał
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Speed Men
link | zgłoś
2019-03-31
*.19.11.*
Łącze jest stabilne i nie ma zmuł wieczorami, normalnie da sie ogladac filmy. Internet jest nielimitowany i firma nie klamie. Za ta cene warto skorzystac z oferty. Pozdrawiam
nielimitowany
mało znani
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia 29
link | zgłoś
2019-03-31
*.221.21.*
działa jak błyskawica, przebywam w domu wiec widzialabym jakby cos bylo nie tak. Internet na prawde dobry i stabilny. W koncu spokojnie i bez nerwów da się coś obejrzeć :)
po prostu działa poprawnie
nie zauważyłam jeszcze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...