Opinie o Kancelaria Ultimatum

1.0 - poziom obsługi
1.0 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 142
Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
www.kancelariaultimatum.p
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marta
link | zgłoś
2019-10-19
*:a10::*
Polska prokuratura nie potrafi sobie poradzić nawet z takimi bezczelnymi naciagaczami, było śledztwo przeciw Ultimatum w prokuraturze w Jelenie Górze, nawet dziennikarz śledczy z Polsatu rozmawiał tam z prokuratorem a Ultimatum dalej naciaga naiwnych. Co to za państwo które nie potrafi ukrócić oszus [rozwiń/zwiń]
Poszukiwani przez prokuraturę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz Marusik
link | zgłoś
2019-09-13
*:::*
Myślę , że warto wiedzieć kilka rzeczy zanim się bardzo brzydko wdepnie 1. Ultimatum to nie jest żadna kancelaria, nie mają nic wspólnego z prawem, nie są prawnikami a kombinatorami i cwaniakami 2. Firma zarejestrowana jest za granicą dokładnie w Wielkiej Brytanii, dlatego nie można odzyskać od nich [rozwiń/zwiń]
Już dużo napisałem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena
link | zgłoś
2019-09-04
*.62.139.*
To zwykli naciągacze. Jakakolwiek współpraca skończy się stratą pieniędzy, aby nie można było nic od nich odzyskać firmę mają na słupa w Angli, kolejne śledzwa prokuratury nic nie dają, policja pomimo wielu doniesień nie kończy sprawy.
Firma na słupa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek Walecki
link | zgłoś
2019-08-11
*.247.74.*
Wszyscy oszukani powinni zgłaszać się do prokuratury w Jeleniej Górze oraz do UOKiK, ten ostatni poradzi sobie z nimi chodź firmę mają zarejestrowaną w Anglii a w Polsce podają fałszywe adresy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2019-06-04
*.191.162.*
Dobrze ,że trafiłam na te komentarze bo też juz chciałam podpisać z nimi umowę. Pozd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Edyta
link | zgłoś
2019-04-28
*.47.41.*
Czuje się oszukana ptzesłano mi dokumety że sprawa jest pozytywnia dla mnie i od tego czasu wszystko stanęło w miejscu. Kontakt jest praktycznie zerowy z tą firmą.
Brak
Długie oczykiwanie na informacje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrick
link | zgłoś
2019-04-23
*.25.67.*
Kancelaria haha to sami oszuści, naciągacze, kłamcy i straszą swoich klientów zaraz po wpłaceniu pieniędzy kontakt się kończy a gdy zaczniesz dopominać się o swoje to zastraszają. Kpina a nie kancelaria
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anakonda
link | zgłoś
2019-03-31
*.0.120.*
Ludzie zamiast im wystawiać opinie negatywne na FB to chowają głowę w piasek my już zaczeliśmy udostępniać tych oszustów żeby oszczec innych ludzi żeby nie dali się nabrać na psełdo kanceralie .... zresztą idzie ich stone zgłosić do FB tam w prawym rogu na ich stronach sa takie 3 kropeczki ... można [rozwiń/zwiń]
BRAK
SAME I OD H...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pony
link | zgłoś
2019-03-29
*.152.204.*
Jestem kolejnym klientem oszukanym przez firm Ultimatum ,sprawa nie załatwiona , po wpłacie kasy na ich konto za szybsze postepowanie sądowe już prawie 2 lata minęło i zero , nawet na email nie ma komu odpisać , firma pożal się Boże .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kolejny oszukany klient
link | zgłoś
2019-03-06
*.111.246.*
Jestem pod wrażeniem działania tej pseudo firmy, są niesamowicie skutecznymi oszustami, bardzo dbają o opinię w internecie, wszystko co złe znika pewnie i ta moja opinie zniknie, ale może ktoś zdoła przeczytać, oni po prostu nie rozwiążuja zadnych spraw, chodzi o zwykłe naciąganie na wpłaty zalicze [rozwiń/zwiń]
prawdziwa bandyterka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
wojtek
link | zgłoś
2019-01-02
*.239.105.*
co można z ta fima zrobić? lecaa w kulki ,kasa była dawno wplacona....może ktospomoze lub podpowie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemo
link | zgłoś
2018-12-13
*.91.10.*
Czy chodzi o fime ultimatum z poznania ? Mozna prosic o jakies ich dane tj nip ? Szukam firmy wlasnie rozmawiam m.in z nimi .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kares
link | zgłoś
2018-11-30
*.131.142.*
Od mojej wpłaty minął rok. Zero kontaktu. Zero informacji. Mecenas Paweł Olszewski istnieje chyba tylko w czyjejś sprytnej wyobraźni. Ludzie, idźmy do sądu, nie dajmy się tak bezczelnie okradać !.
Brak
Kompletny brak kontaktu (oczywiście po wpłacie klienta)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...