Opinie o Kancelaria Ultimatum

1.0 - poziom obsługi
1.0 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 160
Średnia ocen:
1.0 / 5

Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
www.kancelariaultimatum.p
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Sherlock Holmes
link | zgłoś
2020-10-04
*.173.49.*
Brak rejestracji w Polskich Urzędach , brak nip, regon,krs, brak adresu siedziby Kancelarii ???????????? jedyny adres znaleźli reportaży śledczy Polsatu, ???????????? , opinie kupione z firmy z różnych kont łatwo da się sprawdzić kiedy dane konto jest założone , a tym bardziej jeżeli się jest tak zw [rozwiń/zwiń]
żadnych
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przestrzegający
link | zgłoś
2020-07-01
*.175.188.*
To nie żadna Kancelaria , a firma Windykacyjna o której jest głośno w internecie mają kilka stron i ciągle się reklamują poprzez adwordsy ,dodatkowo firma jest z WIELKIEJ BRYTANII w Polsce nie posiadają nipu regou czy tez krs nie płacą zus ani podatków na stronie google mają dużo pozytywnych opinii [rozwiń/zwiń]
0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Sameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jan
link | zgłoś
2020-05-20
*.252.255.*
Uwaga. Za zakończenie współpracy z nimi licz na list z pogróżkami i wystawienie na ciebie długu na 30 000 zł na dlugi.info. Oto reportaż o nich: https://interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2018-05-14/poszkodowani-dwa-razy-30-tys-zl-za-niepochlebna-opinie-w-internecie_1631279/ a to prawdziwe opinie: [rozwiń/zwiń]
0
zastraszanie zmyslonymi długami to metody bandyckie i jest na to paragraf
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oszukany
link | zgłoś
2020-05-19
*.156.137.*
też zostałem oszukany, ku przestrodze reportaż polsatu: https://interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2018-05-14/poszkodowani-dwa-razy-30-tys-zl-za-niepochlebna-opinie-w-internecie_1631279/ ultimatum pozycjonuje sie wysoko w google i na swojej wizytowce w google twierdzi że portal konsumenta to jego dł [rozwiń/zwiń]
0
bezprawne praktyki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
również oszukany
link | zgłoś
2020-05-16
*.156.137.*
Również zostałem oszukany. Czy wiadomo coś kiedy ma być ten nowy reportaż? Skąd to wiadomo?
haha jakie zalety
bandyterka, zawalają zleconą sprawę wpisując bezpodstawnie dłużników do BIG jeszcze bez wyroku co grozi paragrafem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
oszukani
link | zgłoś
2020-05-16
*.175.229.*
Jeżeli chodzi o mec.Olszewskiego to taka osoba istnieje naprawdę jest Adwokatem , jeżeli chodzi o Panów z Podkowy Leśnej to nie maą nic wspólnego z kancelarią nie mają doświadczenia , nie podiadają nipu regonu krs nie ma rejestracji w ceidg działają nie legalnie posiadają kilka równych stron www obe [rozwiń/zwiń]
0
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany
link | zgłoś
2020-05-14
*.156.137.*
Niestety również zostałem kiedyś oszukany. To co mnie zastanawia to czy te osoby: Rafał Jarocki, Marcin Protaziński i Paweł Olszewski to tak naprawdę jest jedna osoba, być może w postaci pana Olszewskiego? Ten raczej postacią fikcyjną nie jest - jest wpisany w rejestr adwokatów. Pan Olszewski ma dwi [rozwiń/zwiń]
Nie ma
Oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena
link | zgłoś
2020-03-30
*.178.52.*
Kilka słów osoby oszukanej na temat Ultimatum : 1. To nie jest żadna kancelaria, a nielegalnie działająca firma zza granicy, nie mają nic wspólnego z prawem, nie są prawnikami a kombinatorami i cwaniakami 2. Zarejestrowani są w Angli, po brexicie, stali się całkowicie nielegalni w Polsce, dlatego ni [rozwiń/zwiń]
Aby zobaczyć skale oszustwa proszę zobaczyć reportaż w Polsacie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksander
link | zgłoś
2020-02-17
*.111.156.*
Żadna kancelaria firma bez NIP,REGON, Siedziby, zarejestrowa zagranicą, służy tylko i wyłącznie to wyciągania kasy od frajerów, nie prowadzą żadnych działań windykacyjnych, skupiają się krojeniu na prowizji swoich własnych klientów
Oglądnąć reportaż śledczy w Polsat o ich przekrętach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kiedyś oszukany
link | zgłoś
2020-02-12
*.220.101.*
Kilka wskazówek jak się bronić przed tymi ludźmi. Jak już byłeś naiwny i wpłaciłeś im jakieś pieniądze i podpisałeś jakiekolwiek dokumenty to pamiętaj że: 1. Ta firma to nie jest żadna kancelaria tylko firma krzak na słupa zarejestrowana zagranicą 2. Publikują w internecie fałszywe rejestry długów w [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?