Opinie o NET-S Chmielowscy

1.7 - poziom obsługi
2.1 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 12
Średnia ocen:
1.8 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.net-s.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Janusz
link | zgłoś
2020-07-15
*.76.225.*
Absolutnie NIE polecam! Dla świętego spokoju lepiej kupić gdzie indziej.
Posiadają stronę internetową
Na tym kończą się zalety
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michal
link | zgłoś
2020-07-03
*.156.83.*
Zakupiłem bardzo drogą płytę główną do PC. Jakość obsługi jest najgorsza z jaką się do tej pory spotkałem. Ciągle opóźniana wysyłka zamówienia, wymijające odpowiedzi, brak możliwości kontaktu telefonicznego (infolinia, która z nikim nie łączy). Po serii kolejnych opóźnień, odmowa anulowania zamówien [rozwiń/zwiń]
brak
koszmarna obsługa klienta, brak terminowości, oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
akad
link | zgłoś
2020-06-23
*.173.153.*
Niestety sklep prowadzi nieuczciwe praktyki polegające na wystawianiu produktu z tytułem i opisem wprowadzającym w błąd, czego efektem jest zakup taśm barwiących do drukarek Datacard za ok. 400 zł, które nie pasują do modelu wymienionego w ofercie. Kontakt ze sklepem praktycznie żaden - Gadu-Gadu (k [rozwiń/zwiń]
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2020-06-23
*.173.153.*
Nie polecam sklepu najgorszemu wrogowi! Wysyłka trwała bardzo długo, szczęśliwe dotarła, faktura wystawiona z losową datą, nie z datą rzeczywistego zakupu, co w pełnej księgowości ma ogromne znaczenie. Towar, jak się okazało, przysłali zgodny z ofertą, ale... oferta była błędnie skonstruowana, przez [rozwiń/zwiń]
brak
Brak zwrotów, brak wymiany towaru, brak kontaktu, wymijające odpowiedzi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
piotr kowalski
link | zgłoś
2020-06-09
*.65.128.*
Absolute nie polecam jakichkolwiek zakupów w tej firmie. Ostatnio dokanałem 2 zakupów ( router D-Link i serwer QNAP ). W pierwszym przypadku produkt miał wadę fabryczną. Po kilku próbach kontaktu ( maile i telefony ) i ponad tygodniu czekania na jakąkolwiek reakcję w sprawie reklamacji, otrzymałem i [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Zawiedziony
link | zgłoś
2020-06-02
*.206.213.*
Jestem zbulwersowany tym co się dzieje z tym sklepem, który jeszcze kilka lat temu był raczej niezły. Czekam na przesyłkę już prawie 2 tygodnie (towar oczywiście na ich stronie non-stop dostępny, cały czas: realizacja do 3 dni). A dzieje się to: - słowo towar dostępny u nich oznacza coś jak " [rozwiń/zwiń]
dawna opinia
brak rzetelności, krętactwo, brak dostaw towaru lub dostawa w nieokreślonej przyszłości
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
robert
link | zgłoś
2020-05-07
*.31.120.*
Jak nie prowadzić sklepu czyli płacisz i nie dostajesz towaru. Majstersztyk płynności finansowej. Odradzam odradzam omijać omijać!!! Jakim cudem ten sklep istnieje ? Brak propozycji zwrotu środków i ich zwrotu skutkować będzie sprawą do organów ścigania oraz skarbowych.
brak
brak towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Angelika
link | zgłoś
2020-04-23
*.65.82.*
UCIEKAJCIE Z DALA OD TEGO SKLEPU! Na sprzęt, który miał być od ręki czekałam ponad 2 tygodnie - dopiero po wysłaniu emaila z informacją, że kieruję sprawdę do prawników firmy, dostałam monitor. Obsuga Klienta na najniższym poziomie- naprawdę nie spodziewałam się, że w dzisiejszych czasach takiej f [rozwiń/zwiń]
brak
obsługa klienta, długie oczekiwanie na towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renia
link | zgłoś
2020-03-08
*.198.213.*
OSZUSCI!!!!!! Od listopada 2019 roku czekam na telefon,nie mam ani pieniędzy ani telefonu, kontakt utrudniony, na maile nieodpowiadaja.Nie polecam nikomu tego sklepu!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aaannnndddyyy
link | zgłoś
2017-04-02
*.221.122.*
miła i pomocna obsługa !
ceny ceny ceny
chba brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]