Opinie o Skyware

2.7 - poziom obsługi
2.7 - jakość usług / cena
2.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 76
Średnia ocen:
2.7 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.skyware.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Gabi
link | zgłoś
2020-03-17
*.134.41.*
Ta firma nie zasługuje nawet na 1 gwiazdkę. Multum telefonów, że internet nie chodzi. Kobieta w słuchawce robi ze mnie kretynkę. Na to, że internet się rozłącza słyszę ,, a próbowała Pani po kablu?" sto razy mówię, że tak i to jest cała pomoc, śmiechu warte. 2 rutery w całym domu i wielce internet ś [rozwiń/zwiń]
nie ma
całość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-02-19
*.254.152.*
Rachunki co miesiąc takie same , internet to porażka . Dobrze , że inny dostawca się pojawil bo czytając te opinie wiem , ze nie tylko u mnie jest to samo .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
UglyTruth
link | zgłoś
2020-02-17
*.173.32.*
Czy po kablu czy wifi masakra. Ostatnio przy predkosci 60 mb filmy na yt przeskakują z 720 na 240 i nie potrafia sie zaladowac . Korzystajac z team speak'a ze znajomymi oczywiscie dzieli nas 2-3 km i kazdy ma w tej firmie internet , wywala nas w tej samej chwili z serwera , ping skacze gdzie wczesni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
romek
link | zgłoś
2020-01-23
*.173.56.*
hamstwo, hamstwo, hamstwo. mam u nich ten internet od 5 lat. padło to czarne urządzenie, wymieneli na nowe, białe. Od tego czasu co tydzień net nie działa. Dzis pani poinformowała mnie że jutro wymienią to białe, jak nie będzie działać to rozwiązują umowę ze względu na brak warunków techbnicznych. s [rozwiń/zwiń]
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Halina
link | zgłoś
2020-01-04
*.246.66.*
Mecze się już z tym dziadostwem już kilka lat ale zbliża się koniec wielkimi krokami po tylko place a korzystam z sieci komórkowej bo z tego czegoś się nie da????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Robert
link | zgłoś
2019-12-12
*.65.44.*
Nie wiem o co wam chodzi , ja mam ten internet już kilka lat wszystko śmiga jak trzeba , no może ze dwa razy w tym okresie coś zamulało ale poza tym wszystko OK
same
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2019-11-19
*.246.67.*
Pierwsza i ostatnia moja mowa z tą firmą . Użerałem się z neostradą i teraz kolejne gówno ! Jeśli , ktoś czasem korzysta z rozrywki online to niech sobie daruje ten internet . Kilka napisanych zgłoszeń , a w odzewie , proszę podać screen z speedtestu. No kur...! Po wifi ping 10-300+ , po kablu to s [rozwiń/zwiń]
żadnych
awaryjność , obsługa dno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jurek
link | zgłoś
2019-09-24
*.31.239.*
Odnoszę wrażenie, że większość pozytywnych opinii, została napisana przez pracowników Skyware.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2019-09-06
*.246.67.*
Żałuję , że wziąłem to g...! Męczyłem się z neostradą po kablu , ale to k... niczym się nie różni ! Nie działa wieczorami nic , ani w nocy . Nie naprawią zrywam umowę jak nie potrafią jej świadczyć . Nie pie... się z orange i z nimi nie mam zamiaru !
Żadnych
nawet 50% Z PREDKOŚCI UMOWY NIE MA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jaaa
link | zgłoś
2019-08-27
*.189.223.*
Jak dla mnie wszystko super! Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2019-08-21
*.246.67.*
Dno dno i dno... Z zadeklarowanej prędkości 4 Mb mam przez pół dnia 1 a nawet mniej no i PING dochodzi do 2000 ms.... Zdecydowanie odradzam.
brak
dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jobi
link | zgłoś
2019-08-08
*.0.71.*
Firma dno i 2 metry mułu. Jakość obsługi klienta oraz traktowanie poniżej krytyki. Brak jakiejkolwiek reakcji na 5 kolejny telefon. Mija 2 miesiąc i nikt nie poczuwa się do jakiejkolwiek reakcji oraz informacji. DRAMAT.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jaqu
link | zgłoś
2019-06-17
*.189.219.*
Odradzam po tysiąckroć. Internet niby działa ale ciągle się rwie i wręcz uniemożliwia pracę. Przyjeżdżam co pewien czas do mamy w Rzeszowie i widzę, że ten problem jest nierozwiązany od pół roku, mimo, że zgłaszałem go już kilka razy. Fatalna, nieprzyjemna, wręcz arogancka obsługa klienta a do tego [rozwiń/zwiń]
nie ma
jak wyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?